Росія у міжнародних рейтингах поки що одна з лідерів за рівнем бідності. В чому насправді причина злиднів громадян, якщо президент РФ Володимир Путін практично на кожній конференції чи форумі наголошує як "у них все добре"?

Користувачі соцмережі Twitter нещодавно звернули увагу на один з останніх коментарів радника Путіна Дмитра Пєскова, котрий якраз і стосується ситуації в економіці.

Він стверджував, що нібито вся біда росіян спричинена наслідками двох світових воєн та розвалом СРСР. Над цим почали кепкувати, натякаючи - ще б Наполеона звинуватили, ефект був би той самий.

Дмитро Пєсков

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Дмитро Пєсков на зустрічі зі студентами МДІМВ заявив, що бідність більшої частини росіян - це закономірний підсумок двох світових воєн і розвалу СРСР. За версією Пєскова, ці події є і причиною володіння ним особняка на Рубльовці вартістю в мільярд, і годин за 1,4 мільйона доларів" – пишуть користувачі.

"і 200 років монгольського ярма" - не без втоми додав Пєсков. Подивився на свій годинник за 47 лямів, сів у Теслу і почав обмивати акцію кримської солі", " Великий Вибух - ось справжня причина бідності росіян", "ніби у двох війнах самі з собою воювали. Інші країни Європи в цей час жерли попкорн і спостерігали", " Забули ще про рішення Константинопольського патріархату про автокефалію для України!", - додають у соцмережі.

Дивіться: Безробіття та бідність: як криза в РФ набирає обертів

Нагадаємо, генсек НАТО звернувся до Путіна.Як повідомляв "Знай.ua", над узбережжям Японії зіткнулися два американських військових літаки. Також "Знай.ua" писав, керівник ВМС України запропонував Путіну себе в обмін на полонених моряків.