Президент США Дональд Трамп - особистість досить ексцентрична, а іноді навіть епатажна. Удачливий бізнесмен, прихильник гучних заяв і безжальний супротивник для своїх опонентів, Трамп являє собою міцний коктейль з суперечливих емоцій, залізної хватки істинного ділка, а іноді і абсолютно “реднековскої” простоти - отакий “класичний американець”, який представляє собою мікрозріз відразу кількох верств американського суспільства. У рафінованому світі політики і дипломатії, де кожен жест і кожне слово мають особливу вагу і значення, Дональд Трамп виділяється, немов американський морпіх з Техасу на пуританському зборах благочестивих старців. І реакція на події у президента США така ж по-простому яскрава і гучна: незадоволений Путіним - проігнорує, демонстративно і однозначно, щоб точно зрозумів. Не любить мексиканських емігрантів - гучно заявить про “стіну”. Загалом, особистість яскрава і запам'ятовується.

У рамках саміту G20 відбулася епохальна подія: президент США Дональд Трамп, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо і президент Мексики Енріке Пенья Ньєто підписали нову торгівельну угоду USMCA, названу раніше категоричним Трампом “найсучаснішою й найбільш збалансованою торгівельною угодою” на його пам'яті. Загалом, набагато краще “катастрофічної”, за його ж словами, NAFTA. В процесі зустрічі гарячий американський ковбой не став піднімати з Енріке Ньєто тему стін між США і Мексикою, але вируючі від недавнього скандалу емоції вимагали виходу. І шоу сталося.

Безпосередньо під час підписання угоди в трьох, зрозуміло, примірниках, Дональд Трамп тричі хвацько промахнувся, поставивши свій підпис не там. У той же час, щоб підпис точно розгледіли, зроблений він був не банальною ручкою, а значним чорним маркером. Після чого, дивлячись на, м'яко кажучи, здивовані обличчя оточуючих, Трамп, не моргнувши оком висловився в дусі того, що, мовляв, яка різниця, - адже у кожного по примірнику, підписів три, все в порядку.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Інколи навіть важко сказати, що приносить більше емоцій: самі по собі рвучкі, від лютих до благодушних, вчинки Трампа, чи все-таки те безцінне приголомшення, яке викликають ці вчинки у світових політиків.

Нагадаємо, Путін заступився за Меланію Трамп

Як раніше повідомляв "Знай.иа" причиною вбивства Хашогги могла стати листування

Також Знай.иа" писав про реакції Вашингтона на події в Керченській протоці