У понеділок, 3 грудня, видання Forbes назвало ім'я найвисокооплачуванішого YouTube-блогера. І 7-річний хлопчик на ім'я Райан впевнено обігнав конкурентів.

За підрахунками Forbes, хлопчик за рік заробляє приблизно 22 мільйони доларів. На YouTube-канал маленького американця підписано 17 мільйонів користувачів.

Райан спеціалізується на створенні відеооглядів дитячих іграшок, які користуються популярністю. Разом з ним періодично знімаються його мама і сестри.

YouTube-канал батьки Райана створили ще в 2015 році. Нові відео вони публікують щодня.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Найбільш популярним став ролик "Huge Eggs Surprise Toys Challenge", який переглянули 1,6 мільярдів разів.

Крім того, сім'я Райана уклала низку рекламних контрактів і запустила випуск власної серії іграшок та одягу ryan's World.

Раніше повідомлялося, що голумбийская і американська актриса Софія Вергара, яка знялася в комедійному серіалі "Американська сімейка" (Modern Family, в ефірі з 2009 року) очолила в сьомий раз підряд список найбільш високооплачуваних актрис телебачення за версією журналу Forbes.

Згідно з даними журналу, з червня 2017 року по червень 2018 року актриса заробила 42,5 млн доларів. Відзначається, що майже половину цієї суми Вергаре принесли рекламні контракти і ліцензійні угоди.

Нагадаємо, названі найбагатші співачки світу за версією Forbes. Доходи цих виконавиць здивують багатьох успішних бізнесменів.

Як повідомляв Знай. ua, названы найбагатші зірки-желторотики за версією Forbes. Суми їх гонорарів просто шокують.

Знай. ua писав, що YouTube зніме серіал з улюбленого фільму з Дікапріо, світ затамував подих. Події будуть розгортатися так званий Гарлемської ренесанс.