Її Величність королева Йорданії, яку називають іконою стилю Сходу та найкрасивішою і стильною королевою в світі, черговий раз довела, що недаремно носить ці "народні титули".

Королева Ранія зустрічалась із випускною колегією Академії педагогів імені королеви Ранії - QRTA. Для офіційної зустрічі із вчителями йорданська ікона стилю одягнула сукню від бренду, який вважають мас-маркетом.

Королева Ранія славиться своїми виходами в елегантних вбраннях та відмінним почуттям стилю. На світських заходах вона з’являється у вишуканих сукнях чи вдало поєднаних сорочках та спідницях.

Для зустрічі із випускною колегією університету вона обрала сукню синього кольору від бюджетного бренду Zara.

Незважаючи на бюджетну вартість, сукня виглядала на королеві, як і все інше її вбрання – бездоганно: улюблена довжина, стриманий штиб, невелике декольте та довгий рукав підкреслювали Royal-стиль королеви Ранії.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Тонку талію підкреслює чорний пояс з тканини, а на шиї королеви виблискує невелике кольє з трикутних діамантів. Доповнили образ сині туфлі-човники на підборах і чорний клатч.

Ні для кого не секрет, що королева Ранія є улюбленицею всіх жителів Йорданії. Після одруження з королем Абдаллою II вона активно впроваджує власні проекти і піклується про медицину, освіту і культуру в своїй країні. Тому королева досить часто відвідує наукові або світські заходи.

Нагадаємо, королева Ранія представила свій проект, який удосконалить методи навчання в школах Йорданії і зробить освіту більш доступною для населення. Для важливої події королева Йорданії підібрала ефектну і красиву сукню, яка вигідно підкреслила її фігуру.

Як повідомляв портал Знай.ua, королева Ранія відвідала Лондон, де виглядала як завжди стильно і прекрасно.

Також Знай.ua писав, королева Йорданії Ранія Аль-Абдулла вийшла у світ в одязі українського бренду Flow The Label. Українське вбрання королева одягла з нагоди зустрічі з жінками-активістками.