На борту літака Embraer 170 російської авіакомпанії S7, на якому з Новосибірська до Єкатеринбурга летіла рок-група "Чайф", стався збій в системі кондиціонування.

Про це в неділю, 2 грудня, повідомляє Е1.

Наразі вже відомо, що гаряче повітря почало заповнювати салон літака ще до моменту зльоту, проте командир лайнера пообіцяв, що це зміниться відразу ж після підйому у повітря.

"Труднощі з температурою повітря в салоні пов'язані з включенням відбору повітря з допоміжної силової установки прогріву гідросистем", - пояснив він.

Проте після зльоту літака температура повітря всередині лайнера так і не прийшла до норми. Пасажири рейсу розповіли, що відчувалось близько 40 градісів за Цельсієм. Більше того багатьом пасажирам стало погано, людей приводили до тями завдяки нашатирю, воді та вологими рушниками.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Ви б нас попередили, що тут лазня буде. Ми б хоч віники прихопили", - спробував пожартувати пасажир.

У свою чергу лідер легендарного гурту "Чайф" Володимир Шахрін звернувся до бортпровідників з вимигою зменшити температуру всередині літака. Проте ті відмовились, мотивуючи це тим, що не можуть цього зробити.

"Тут же неможливо перебувати!". Вони повідомили, що зробити нічого не можуть, але вже доповіли про те, що трапилося на землю і після прибуття складуть рапорт. "Бардак. Просто бардак", - сказав музикант.

Разом з тим варто відзначити, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, з якого стало ясно, що артистка отримала нагороду премії "Вища ліга" за пісню "Новый бывший".

На фотографії з червоної доріжки церемонії нагородження Лорак з'явилася у вишуканій сукні до підлоги з незвичайними вирізами на грудях. Співачка тримає однією рукою статуетку, а другу приставила в бік. На обличчі артистки яскравий макіяж, а волосся зібране у зачіску ззаду. У підписі до фотографії Ані Лорак розповіла про нагороду, яку отримала і подякувала російських глядачів за підтримку.

"Пісня "Новый бывший" за версією Нового радіо отримала нагороду премії "Вища ліга". Дякую слухачам за вибір і Радіо ромашка за красиву церемонію. Особлива подяка талановитому автору пісні Олегу Владі", - підписала фотографію Ані Лорак. А шанувальники почали її вітати і засипати компліментами.

Нагадаємо, запроданка Лорак вивалила груди на КремльТБ і зробила заяву.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко і компанія переспівали українську пісню Бумбокс.

Також "Знай.ua" писав, що Софія Ротару відмовилася виступати в Росії.

За яку ціну російські зірки виступають у Криму