На узбережжі Чилі зафіксували землетрус магнітудою 5,6. Про це повідомляє Європейсько-Середземноморський сейсмологічний центр (EMSC).

Епіцентр землетрусу знаходився в 160 кілометрах на захід від чилійської столиці Сантьяго, а епіцентр поштовхів - на глибині 33 кілометри.

Повторні поштовхи сталися через кілька годин і мали потужність 4,8. Вони перебували в 48 кілометрах від міста Навидад і знаходилися на глибині 20 кілометрів.

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

В даний час інформації про потерпілих або руйнування не надходило.

Раніше повідомлялося, що американський президент через землетрус на Алясці оголосив про введення в регіоні надзвичайної ситуації. Нагадаємо той факт, що 30 листопада в американському штаті Аляска стався землетрус магнітудою 7,0.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Hill, яке посилається на заяву Білого дому.

Рішення Дональда Трампа дозволить міністерству внутрішньої безпеки і федеральному агентству з управління в надзвичайних ситуаціях, оперативно координувати свої дії.

Розпорядження президента дозволить міністерству внутрішньої безпеки і федеральному агентству з управління у надзвичайних ситуаціях координувати свої дії в постраждалому від землетрусу штаті. Видання повідомляє, що ніяких повідомлень про постраждалих не надходило, однак інфраструктурі завдано значної шкоди.

Як раніше повідомлялося, Україні загрожує серйозний землетрус в найближчі 10-20 років. Сейсмологи припускають істотні руйнування і шкоду, жителям Закарпаття рекомендують перебиратися хоча б на час в більш безпечні регіони. Такі висновки фахівці зробили, вивчивши архівні дані. Згідно з отриманою інформацією, потужні підземні поштовхи стрясають Україну (зокрема, Закарпаття), кожні 100-120 років, останнім було зафіксовано в 1908 році.

Нагадаємо, Меркель застукали в місці, де її побачити не очікував ніхто, в шоці була навіть вона сама

Як повідомляв Знай.uа, Німеччина відправить російський флот на корм рибам.

Знай.uа писав, Туск сказав, що Росія поплатиться за агресію в Азовському морі.