Шокуюча правда про директора православної гімназії на далекій півночі Росії шокувала усю країну.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що директор з багаторічним стажем православної гімназії в Якутії виявився педофілом.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Суд відправив отця Мелетія за грати на 17 років. Йому інкримінували 87 епізодів насильницьких дій сексуального характеру відносно неповнолітніх хлопчиків. Довести змогли тільки 46, але і цього вистачило з головою.

суд

Крім ув'язнення, він виплатить 400 тисяч рублів постраждалим. Більш того, його зобов'язали пройти лікування у психіатра, хоча раніше його було визнано психічно здоровим.

"Якутська єпархія після вступу вироку в силу підніме питання про позбавлення Мелетія (в миру - Андрій Ткаченко) сану", - додають джерела.

Варто зазначити, що чутки про сексуальне насильство над дітьми з'являлися в ЗМІ ще 7 років тому, проте тоді ніхто не звернув на це увагу.

Нагадаємо, у Черкасах розшукують чоловіка, який намагався викрасти 12-річну дівчинку. Дитина ішла додому зі школи та на автобус. Під час цього до дівчинки підійшов невідомий чоловік, який відразу почав погрожувати дитині.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Красноярському краї в Росії десятирічна дівчинка відбилася від педофіла, який напав на неї. Про це повідомляє kp.ru.

Інцидент стався в місті Лісосибірськ ввечері 14 листопада. 43-річний чоловік напав на дитину у дворі школи, коли юна спортсменка йшла на тренування по карате. Нападник повалив її на сніг і спробував роздягнути, але дівчинка активно чинила опір і змогла вирватися і втекти, коли чоловік відволікся на випадкову перехожу.

Додому дівчинка прийшла з розбитим обличчям. Батьки дитини викликали поліцію, і почалися пошуки нападника по гарячих слідах. Через кілька годин його затримали.

Поліція Росії

Також Знай.uа повідомляв, що правоохоронці затримали 45-річного жителя Київської області, який використовував своїх двох доньок для зйомок порнографії.