Оскільки останнім часом королівські сім'ї перманентно поповнюються дітьми, монархам регулярно доводиться давати коментарі з приводу вагітності та пологів.

Виявилося, що для королеви Єлизавети ІІ сам термін "вагітна" є неприпустимим – вона ним просто не користується, вважаючи це слово "вульгарним" - про це повідомило джерело з оточення Єлизавети.

Замість нього Її Величність говорить "по-сімейному" або "сімейна".

Так, коли королеву запитували про те, чи не чекають Меган Маркл і її онук принц Гаррі первістка, вона відповідала: "Меган налаштована по-сімейному" або "Меган - сімейна жінка"….

Що ж, навіть у корольов є свої дивацтва!

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Нагадаємо, титул дитини принца Гаррі та Меган Маркл буде залежати від прихильності королеви і статі немовляти.

Як відомо, в день весілля принцу Гаррі був привласнений титул Його Королівська Високість Герцог Сассекський, граф Думбартон і барон Килкель, а Меган Маркл стала Її Королівською Високістю Герцогинею Сассекською.

Виявляється, за законом герцогство може бути успадковане лише дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати "герцогинями".

Також діти герцога і герцогині Сассекських не можуть стати принцами або принцесами. Цей титул, згідно з документами, можуть отримати тільки рідні діти та внуки королеви Єлизавети II.

Однак, все може бути, адже раніше правила вже мінялися. У 2012 році, коли Кейт Міддлтон була вагітна своєю першою дитиною, королева видала патент, в якому говорилося: "Всі діти старшого сина принца Уельського повинні мати і насолоджуватися стилем, титулом і атрибутом королівської високості з титульною гідністю принца або принцеси".

Як повідомляв портал Знай.ua, батько герцога Сассекського принц Чарльз розповів, які імена для своєї майбутньої дитини розглядає знамените подружжя.

Також Знай.ua писав, таблоїди продовжують мусувати чутки про натягнуті стосунки між сім'ями принца Гаррі та принца Вільяма. Подейкують, що переїхати в заміську резиденцію Фрогмор-хаус герцог та герцогиня Сассекські вирішили після конфлікту між принцом Гаррі і його старшим братом Вільямом.