Днями Володимир Путін прокоментував інцидент у Керченській протоці, винною у незаконному затриманні українців від вважає не російську сторону.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У ході безглуздого спічу Путін настільки захопився виправданнями та звинуваченнями у бік Києва, що почав верзти відверту маячню, яку не оцінили навіть у Росії.

"Києву усе сходить з рук, якщо захочуть немовля на сніданок - їм, мабуть, подадуть", - заявив Путін.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Нагадаємо, через різке загострення ситуації в Керченській протоці український президент Петро Порошенко звернувся до американського лідера Дональда Трампа з проханням передати Путіну пару "ласкавих" фраз.

Про це стало відомо завдяки заяві Порошенка одному з американських телеканалів.

"Йдіть з України, містер Путін", - повідомив президент Петро Порошенко.

Також Петро Порошенко заявив, що українська армія готова захищати свою країну, але всі розраховують на те, що Сполучені Штати Америки виконають свої обіцянки щодо підтримки України у протистоянні з Росією.

"Це дуже важливо. Можливо, у мене не буде зустрічі. Мені не подобається ця агресія. Я не хочу цієї агресії взагалі", - заявив у свою чергу Дональд Трамп.

Дональд Трамп

Раніше Знай.uа писав про те, що Росія перекидає на територію незаконно анексованого українського Криму протикорабельні берегові ракетні комплекси "Бал".

На це першими звернули увагу у соціальних мережах волонтери фонду "Повернись живим".

"Невже в РФ бояться введення в Україні воєнного стану?", - йдеться в коментарі до ролику.

Поки що український флот ніяк не відреагував на це, але відомо, що з одеського порту днями відправили в акваторію Азовського моря всі наявні на оснащенні бойові кораблі ВМС.

Також Знай.uа повідомляв, що головний глашатай Кремля відреагував на заяву Трампа про ймовірність скасування зустрічі з Путіним на самміті G-20.