Росія перекидає на територію незаконно анексованого українського Криму протикорабельні берегові ракетні комплекси "Бал". На це першими звернули увагу у соціальних мережах волонтери фонду "Повернись живим".

"Невже в РФ бояться введення в Україні воєнного стану?", - йдеться в коментарі до ролику.

Поки що український флот ніяк не відреагував на це, але відомо, що з одеського порту днями відправили в акваторію Азовського моря всі наявні на оснащенні бойові кораблі ВМС.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Тим часом, командувач Операцією Об'єднаних сил Сергєєв Наєв заспокоїв жителів Донецької і Луганської областей, що їм не варто очікувати якихось змін свого життя в зв'язку з воєнним станом - вже чотири роки внаслідок російської агресії вони і так в ньому живуть, стверджує він:

"У штатному режимі працюють і будуть працювати підприємства і установи, школи, дитсадки, лікарні, об'єкти соціальної сфери, КПВВ і т.д. Також залишається без змін порядок перетину блокпостів ... ", - запевнив Наєв.

Дивіться: Росія перекидає у Криму протикорабельні берегові комплекси "Бал"

Нагадаємо, спливли імена нападників у Керченській протоці. Як повідомляв "Знай.ua", посеред Москви замінували десять торговельних центрів, людей масово евакуюють після повідомлення екстрених служб. Також "Знай.ua", українцям простими словами пояснили, як діятиме воєнний стан.