Бізнес-центр в Москві під знесення обрушився прямо на дорогу на очах у очевидців. Масштабний інцидент стався в п'ятницю, 23 листопада.

Поруч з дорогою обрушилося 12-поверхова будівля бізнес-центру. Ряд уламків, величезна хмара пилу накрили проїжджу частину разом з машинами.

На щастя, ніхто не постраждав. Проте через інцидент на дорозі утворилася неймовірна пробка, водії втратили усіляких орієнтирів з-за стовпа пилу від будівлі, яке звалилося.

Інцидент стався в Москві. Раніше стало відомо, що чиновники запланували знести будівлю бізнес-центру. Однак помилилися з розрахунками і в підсумку воно обрушилося в протилежний бік.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Демонтаж пішов не за планом. Спочатку будівлю планували розбирати по частинах, так і падати воно повинно було зовсім не в бік дороги.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 24 листопада, в Індії пасажирський рейсовий автобус впав у канал. У цей момент в його салоні було 30-35 чоловік.

Смертельний інцидент стався в індійському штаті Карнатака. З тих, хто перебував на момент аварії в салоні, загинули не менше 25 осіб.

Місцева поліція повідомляє, що ймовірною причиною аварії стало те, що водій не впорався з керуванням, автобус перекинувся і впав у розташований уздовж дороги канал.

Нагадаємо, на величезному заводі стався пекельний вибух, багато загиблих і поранених. Ведуться пошуково-рятувальні роботи, розпочато розслідування.

Як повідомляв Знай. ua, величезний свято на яхті закінчився жахливою трагедією. Рятувальники продовжують пошукові роботи.

Знай. ua писав, що зірка "Дизель Шоу" почав жартувати і розважатися, про ДТП забули. Говорить, що "життя триває".