В Кенсингтонському палаці немає більше місця для Принца Гаррі та його вагітної дружини Меган Маркл. Після конфлікту між принцом і його старшим братом Вільямом пара вирішила переїхати в заміську резиденцію Фрогмор-хаус, де проходив урочистий прийом з нагоди їхнього весілля. Про це стало відомо з повідомлення британського видання The Evening Standart.

Увага всього світу була прикута до Меган Маркл з того моменту, як принц Гаррі оголосив про заручини з нею. Мулатка, розлучена, до того ж, не британка, а американка - такий прецедент в королівській родині вперше. До того ж, вигляд Меган тим більше меркне на фоні герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, яка швидко стала улюбленицею королівської сім'ї і народу. Так, світ затамувавши подих, стежив, чи прийме монарший клан "прибулицю". Коли Єлизавета II дала своє благословення на шлюб, а пізніше стала вітати Меган на заходах королівської сім'ї, шанувальники герцогині Сассекської зітхнули з полегшенням. Але не все виявилося так гладко.

За повідомленням Кенсінгтонського палацу, в даний час пара готується до появи першої дитини. В даний час у будівлі розпочався ремонт, переїзд запланований на майбутній рік.

Газета The Sun, посилаючись на джерела в палаці, уточнила, що спочатку герцог і герцогиня Сассекские збиралися жити в нещодавно відреставрованих апартаментах в палаці, але між Гаррі та його старшим братом Вільямом виникла "деяка напруженість", тому плани довелося змінити. "Тепер Гаррі і Меган не хочуть жити поряд з Вільямом і Кейт. Вони хочуть бути самостійними", — підкреслило джерело.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", принц Чарльз випадково "спалив" передбачуване ім'я майбутнього дитини Меган Маркл і принца Гаррі.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Дитина принца Гаррі і Меган Маркл побачить світ ще дуже нескоро. Незважаючи на те, що королівський первісток має народитися навесні, в Мережі вже почалися бурхливі суперечки стосовно імені, яке батьки дадуть малюкові.

Нагадаємо, що остання поява Меган Маркл на публіці виявилося для неї не найвдалішим. Дружину принца Гаррі знову розкритикували за зовнішній вигляд. Спочатку користувачі і ряд західних таблоїдів звинуватили Маркл в тому, що вона знову скопіювала образ Кейт Міддлтон.

А потім і зовсім розкритикували її за порушення королівського протоколу, пише Elle. Прихильники королівської сім'ї впевнені, що дружина принца Гаррі намагається все увагу преси перетягнути на себе і навіть копіює стиль герцогині Кембриджської. Приводом для нової хвилі чуток стало остання поява родичок на публіці.