Рада безпеки РФ збирається "оновити" політику в галузі ядерного стримування.

Як зазначають місцеві ЗМІ, мова про йде про проект із рекомендаціями під редакцією "Основ політик РФ в області ядерного стримування", який ключає умови застосування ядерної зброї, а також відповідні дії в разі застосування противником стратегічних видів неядерного і гіперзвукового.

Ядерна зброя РФ

Ще на початку березня поточного року президент РФ Володимир Путін заявив про "успішне" випробування гіперзвукового зброї і випробуваннях нової ракети з ядерним двигуном.

Ядерна зброя РФ

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Втім, насправді вона не витримала навіть мінімального навантаження і не долетіла й половини шляху, хоча Кремль цей факт традиційно намагався приховати від світової спільноти.

Ядерна зброя РФ

У США заявляли, що РФ порушила договір, спроектувавши крилату ракету великої дальності Новатор 9M729. Її радіус склав складає 2600 км. Такі дії заборонені договором, підписаним між США і СРСР ще в 1987 році.

Ядернал арсенал світу

Дивіться: Зброя США для України і агресія Росії на Донбасі

Нагадаємо, у Росії закупили лазерні гармати для розгону мітингів.Як повідомляв "Знай.ua", помер глава ГРУ Ігор Коробов. Також "Знай.ua" писав, Трамп прийняв найжорстокіший в історії закон про мігрантів.