У понеділок, 19 листопада, трагічна звістка облетіла фанатів культової стрічки "П'ятий елемент" - стало відомо про раптову смерть одного із акторів Джона Блузала.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

За попереднью інформацією, актор помер у віці 89 років. Він знявся за свою кар'єру в 132 проектах голлівудський актор Джон Блузал. Серед іншого він запам'ятався роллю в культовому фільмі "П'ятий елемент", в якому зіграв професора Пачоллі.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Причина смерті поки не встановлена, але з урахуванням поважного віку актора питань не викликає.

У фільмографії Блузала ролі у фільмах "Вкрай з Діблі", "Супермен 3" Річарда Лестера, "Темний місто", "Хай живе Цезар!" Братів Коен.

Нагадаємо, в суботу, 17 листопада, з'явилася інформація про те, що помер відомий співак 90-х Євген Осін, у власній квартирі в Москві. Артистові було всього 54 роки. Про це повідомляє російський телеканал з посиланням на його концертного директора Олександра Сидоренко.

Причина смерті співака поки не називається.

Відомо, що у Євгенія були серйозні проблеми зі здоров'ям. У минулому році він проходив курс з позбавлення від алкогольної залежності в одній з клінік Таїланду.

Раніше Знай.uа писав про те, що розкрито нові подробиці смерті легенди 90-х - радянського і російського музиканта Євгенія Осина. Повідомляється, що співак помер, страждаючи від самотності і депресії, і регулярно прикладаючись до пляшки. Також стало відомо, що у музиканта була муза – дівчина, не відповідала йому взаємністю. Він говорив їй, що помре, якщо вона не буде з ним. Так і вийшло.

Артиста не стало у суботу, 17 листопада. Осін помер на 55-му році життя. Смерть застала музиканта в його власній московській квартирі. Тіло знаменитості знайшла його сестра, яка не могла додзвонитися до нього по телефону і приїхала провідати.

Також Знай.uа повідомляв, що в суботу, 17 листопада, в Москві з життя пішов легендарний радянський співак Євген Осін.