Міністр оборони Туреччини Хулуси Акар під час візиту до Канади заявив, що після вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі нападники могли вивезти його розчленоване тіло з країни в дипломатичному вантажі.

Також Акар додав, що вбивці могли вчинити злочин і через 3-4 години покинути Туреччину, адже маючи дипломатичний імунітет виїхати з багажем дуже легко. Можливо, саме в багажі вони перевозили розчленоване тіло Хашоггі. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У той же час міністр оборони підкреслив, що у цієї інформації поки немає певного підтвердження.

"Це ще не підтвердили. Однак, маючи дипломатичний статус, можна виїжджати з країни і приїжджати в країну без перевірки багажу", - сказав він.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомлялося раніше, саудівський журналіст і оглядач Washington Post Джамаль Хашоггі зник у посольстві Саудівської Аравії в Стамбулі 2 жовтня. Офіційне визнання його смерті було тільки після 20 жовтня. Через тиждень турецькі ЗМІ повідомили, що тіло Хашоггі знищили в кислоті, але офіційного підтвердження цієї інформації немає.

У листопаді під час обшуку резиденції генерального консула Саудівської Аравії в Стамбулі виявили сліди плавикової кислоти та інших хімікатів. Аудіозаписи, пов'язані з вбивством Хашоггі, Туреччина передала Саудівської Аравії, США, Канаді, Німеччині, Франції і Великобританії.

Нагадаємо, що на Житомирщині виявили тіло 20-річної дівчини.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", спливли нові подробиці про жорстокому вбивстві матері у Вінниці.

Також "Знай.uа" писав про те, що Москві три сестри зарізали власного батька.