Чого тільки не побачиш у дикій природі. І тварин, які ведуть себе як люди, і дивних мутантів, і жорстоких сцен розправи та насильства серед чотириногих, яким чуже уявлення про людяність. Але ще більшого трешу довелося надивитися мисливцеві з штату Кентуккі, США, який підстрелив оленя, що проносив труп на своїх рогах декілька тижнів. На щастя, труп не людський і не весь – в рогах у тварини застрягла голова іншого оленя, пише видання USA Today.

Голова була почорнілою і напіврозкладеною, розповів співробітник департаменту дикої природи і рибних ресурсів штату Кентуккі Тоні Данкер (Tony Dunker). Мабуть, ця голова належала іншому самцю, з яким олень вступив в осінні бої за територію або самку.

Відомо, що шлюбний період у оленів триває протягом всієї осені. В цей період вони особливо агресивні – нападають на інших самців за право продовжити рід з обраною самкою. Найчастіше, ці поєдинки закінчуються смертельно. Данкер припустив, що під час поєдинку один з оленів загинув і застряг на рогах у свого вбивці, а той, у свою чергу, тинявся з трупом родича кілька тижнів, поки в результаті природного розкладання голова не відокремилася від тулуба. Видовище, прямо скажемо, не для слабкодухих. І ось у такому вигляді олень-переможець попався мисливцю, який його застрелив.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Київський зоопарк показав реакцію тварин на перший сніг.

Також ми повідомляли, що пес зганьбив величезного хижака на очах у його самки – такого хижак точно не очікував.

В Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Відео було опубліковано виданням Daily Mail.

Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу. Оператор говорить, що поки їх не відвернув гавкіт, хижа парочка злучалася.

Раптом пес атакує лева. Здивований хижак поступається лютим атакам гавкаючого противника і відходить назад. Зрештою пес перестає цікавитися левом і йде геть. Самка ж все це час ігнорувала змагання двох тварин.

Нагадаємо, В Африці живе найкровожерливіша кішка на планеті

Чернонога кішка, яка живе в Африці, є найбільш смертоносною кішкою на Землі.

Зовнішність цих тварин оманлива - воно має симпатичну округлу мордочку і плямисте забарвлення. Доросла тварина важить 1-3 кг, а довжина її тіла не більше 52 див. Незважаючи на це, це невелика тварина за одну ніч вбиває більше здобичі, ніж леопард за шість місяців.