Троє чоловіків отримали поранення в результаті стрілянини на півночі Лондона. Постраждалі були доставлені в лікарню північного Лондона. Про це повідомило видання Exspress.

У службі поліції Лондона відзначили, що інцидент стався 17 листопада близько 18:00 за місцевим часом в районі Енфілд. На північному заході Лондона біля станції метро Кінгсбері сталася стрілянина, в результаті якої поранення отримали щонайменше три людини. Поліція почала розслідування.

"Ми почули несамовитий шум і побачили, як хлопець біжить в магазин неподалік. Це було прямо перед нашим магазином. Я почув, як він просив викликати "швидку допомогу", – повідомив один з очевидців інциденту.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Квартал в якому сталася стрілянина заблоковано працівниками поліції.

Видання зазначило, що приблизно 122 людини були вбиті в Лондоні протягом року в подібних інцидентах.

Раніше ми повідомляли, що 17 листопада, зловмисники скоїли наліт на інкасаторів Приватбанку в Київській області. Вони викрали 1,8 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

"За даними СБ (Служби безпеки – прим. ред.) банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 мільйонів гривень в спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників піти від відповідальності", – йдеться у повідомленні.

Прес-служба Приватбанку розповіла, що грабіжники збили водія-інкасатора на викраденій машині і заблокували в'їзд інкасаторського автомобіля.

Вони погрожували інкасаторам застосуванням зброї і фізичної сили, заволоділи касетами з грошима для банкомата і зникли в невідомому напрямку.

Також повідомлялося, що в Чечні стався страшний теракт поблизу КПП на околиці Грозного. Там жінка підірвала себе поясом шахіда. Про це повідомляється в МВС Чечні. Там пишуть, що сама смертниця загинула, але всі правоохоронці і цивільні залишилися цілі і неушкоджені. Інформацію передає Telegram-канал "Військовий інформатор".

Нагадаємо, озброєний неадекват захопив синагогу в штаті Пенсільванія і відкрив стрілянину.

Як повідомляв Знай.ua, "Орли Авакова" увірвалися в дитсадок і перелякали малюків до смерті. Батьки в істериці, лунали звуки вибухів і стрілянини. Вихователям не залишили вибору.

Знай.ua писав, що зухвалий напад на інкасаторів сколихнув Київ. Зловмисники спровокували ДТП з інкасаторських авто, після чого здійснили напад на нього.