Протестувальники у Франції масово вийшли на вулицю з вимогою скасувати рішення влади про підвищення цін на бензин.

Про це повідомляють французькі ЗМІ.

Відомо, що під час чергової акції загинула одна людина, ще 47 осіб постраждали від дій силовиків.

У свою чергу влада відзначає, що більшість постраждалих отримали різного роду поранення через агресивні дії протестувальників. Наразі вже відомо, що у департаменті Ізер жінка, помітивши величезний натовп протестувальників розгубилась та наїхала на людей автомобілем.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Крім того за повідомленнями поліції, загалом у різних районах країни протестують понад 120 тисяч осіб. В більшості міст протести проходять мирно, проте в декількох містах відбулися сутички з поліцією.

Більше того у столиці країни Парижі протестувальники прорвались до Єлисейського палацу, проте відразу ж відступили, через газ, який застосували правоохоронці.

Крім того, зіткнення з представниками поліції були зафіксовані в Шоле, Ренні та Німі. В районі Ам'єну байкери, які приєдналися до протестувальників, заблокували шосе. Також, від початку доби, активістами перекрита центральна магістраль Парижу - Єлисейські поля.

Варто відзначити, що за планом французької влади, в 2019 році податок на дизельне паливо повинен зрости на 6,5%, а бензин на 2,9%. Такі дії влада аргументує боротьбою з забрудненням атмосфери.

Разом з тим варто відзначити, що Харківська обласна прокуратура опублікувала відео, на якому затримуються підозрювані у корупційних злочинах на неодноразовому побитті громадян підземки.

На кадрах опублікованого відео можна помітити, як троє силовиків заводять чоловіка у кімнату для поліції та починають його нещадно бити. Відзначається, що спочатку його били ногами та руками, проте зголом "правоохоронці" використали палицю та стілець.

Варто відзначити, що вчора стало відомо, що в Харкові силовики затримали чотирьох поліцейських - майора, лейтенанта і двох сержантів - за підозрою в нападах на пасажирів підземки і отриманні хабарів.

Крім того за даними слідства вони неодноразово безпідставно зупиняли на станції метро людей та без жодних причин заводили їх до службової кімнати. Там, відразу після закриття дверей вони погрожували, били та вимагали у своїх жертв гроші. За даним фактом прокуратура Харківської області порушила кримінальну виробництво. Підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, Нацгвардію захистили від московських попів.

Як повідомляв "Знай.ua", "орли Авакова" увірвалися в дитсадок і перелякали малюків до смерті.

Також "Знай.ua" писав, що безжальний натовп дітей розгромив магазин в самому серці Києва.

Копи на капоті, самосуд та потрощені машини. У Рівному нічні автоперегони завершилися сутичками