У США штат Каліфорнія потерпає від лісових пожеж, а на східні землі "нового світу" обрушився сніговий шторм. З'явилася інформація, що холодна стихія забрала щонайменше вісім життів. У даний момент сотні тисяч людей залишилися без електропостачання.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу CNN.

Так, суміш дощу, льоду і снігу спровокувала закриття шкіл, затримки на дорогах та скасування сотень авіарейсів. Ранній зимовий шторм принесе ще більше снігу, дощу зі снігом і замерзаючого дощу. У частинах штату Пенсільванія і Нової Англії випало від 15 до 30 сантиметрів снігу.

Популярні новини зараз

Втомлені та злі українці збунтувалися через "світлове шоу" в столиці вночі: YASNO спробували виправдатися

"Далі буде жах": астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Показати ще

В штатах Індіана, Кентуккі, Огайо, Західна Вірджинія, Вірджинія, Пенсільванія і Нью-Джерсі більше 389 000 споживачів залишилися без електроенергії. Зимова погода викликала аварії на дорогах, в яких загинули люди в декількох штатах.

Копи штату Нью-Джерсі заявили, що вони відреагували на 555 ДТП і допомогли 1027 водіям. Мешканців закликають залишатися вдома, якщо є можливість.

Варто нагадати, що під час лісових пожеж на півночі Каліфорнії пропала безвісти 631 людина, практично за добу список жертв збільшився вдвічі, загиблих – до 66-ти. За даними місцевої влади, згоріли вщент 12 тисяч будівель, на півночі штату загинули 63 людини, ще троє - від пожежі Вулсі на півдні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вранці в суботу, 17 листопада, на нафтопереробному заводі в московському районі Капотня виникла пожежа. Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на ГУ МНС по Москві. Уточнюється, що інформація про спалах заводу надійшла о 07:26 за московським часом.

"Пожежа виникла на території НПЗ у Капотні. Фахівці МНС прибули на місце пригоди і приступили до гасіння вогню", - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, погода на зиму в Україні: синоптики зроблять вам приємно.

Як повідомляв Знай.uа погода на 17 листопада: стихія сходить з розуму.

Знай.uа писав, погода на вихідних: стихія дасть українцям трохи перепочити.