У Лос-Анджелісі помер 95-річний творець культових коміксів та засновник кіновсесвіту Marvel Стен Лі.

Стен Лі провів останні години в медичному центрі Седарс-Синай, куди його доставили з дому на "швидкій". В останній рік у Лі виникали проблеми зі здоров'ям, відзначає TMZ. У нього був напад пневмонії і труднощі із зором.

Зірки шоу-бізу світової величини навперебій постять знімки з ним, залишаючи теплі коментарі на адресу покійного. Приміром, Джош Бролін, який зіграв в фільмах Marvel Таноса ("Месники. Війна нескінченності") і Кейбл ("Дедпулу 2"), Райан Рейнольдс, відомий за роллю у "Дедпулі" та багато інших. Фанати записали промовистий ролик, на якому пригадали всі яскраві моменти за участю Стівена.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Марвел" навчив нас життєвим урокам. "Марвел" змусив нас плакати в самі невідповідні моменти. "Марвел" показав нам що таке дружба. "Марвел" показав нам, що егоїзм може вирішити долю людини. "Марвел" нам показав реальні якості людини", - пишуть у коментарях

Стен Лі видатний американський письменник, актор, продюсер, телеведучий, сценарист, редактор і автор безлічі персонажів коміксів, колишній президент і голова ради директорів видавництва Marvel Comics, він створив Людину-павука, Халка, Доктора Стренджа, Фантастичну четвірку, Залізну людину, Шибайголову, Тора, Людей Ікс і багатьох інших вигаданих персонажів.

Влітку минулого року біля Стена Лі після перенесеного інсульту померла дружина, колишня модель і акторка озвучування Джоан Лі. Її шлюб з легендою коміксів тривав 70 років.

Дивіться: Стен Лі, Marvel

Нагадаємо, любителям "полунички" подарували нову версію Венома. Як повідомляв "Знай.ua", автор коміксів "Зоряні війни" повідомив, що його звільнив Marvel за непристойні пости в Twitter. Також "Знай.ua" писав, Х'ю Джекман страшенно постарів