У ніч з понеділка на вівторок, 13 листопада, на південному кордоні Ізраїлю було "спекотно" - відбулися масові перестрілки та вибухи.

Про це повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на місцеву поліцію.

У повідомленні сказано, що по території країни з сектора Газа було випущено 370 ракет - одна з них вибухнула поруч з автобусом з солдатами (поранений 1 людина).

Крім того, в результаті обстрілу постраждали 53 місцевих жителя, 1 загинув - ракета залетіла до нього в будинок.

Популярні новини зараз

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Безкоштовні гігабайти протягом 6 місяців: абонентів Vodafone ощасливили халявою

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще

Ізраїль відповів потужним авіаударом. Зруйновано будівлю телеканалу сектора Газа "Аль-Акса" і нібито штаб-квартира Хамас. Даних про загиблих і постраждалих поки немає.

Нагадаємо, у понеділок, 12 листопада, у другій половині дня бойовики палестинського угруповання ХАМАС випустили по ізраїльській території 200 ракет.

Про це повідомила у своєму Twitter прес-служба Армії оборони Ізраїлю.

"200 ракет випущені по Ізраїлю з сектора Газа цим вечором. Сирени протиповітряної оборони продовжують звучати, поки пишеться цей твіт" прес-служба Армії оборони Ізраїлю

Як повідомляв раніше Знай.uа, у секторі Гази знову неспокійно, у неділю, 11 листопада, у місті Хан-Юніс спалахнула кривава перестрілка, є загиблі та поранені.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-службу ізраїльської армії.

У повідомленні йдеться, що у секторі Гази, місто Хан-Юніс, армія оборони Ізраїлю провела операцію, у результаті якої один ізраїльський офіцер був убитий, а ще один отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

В ході кривавої перестрілки загинули не менше семи терористів. Повідомляється, що один із убитих, Нір Барака, був командиром батальйону східного Хан Юніса в бойовому підрозділі ХАМАС ("Бригади Ізаддіна аль-Касама"). Ще один убитий — бойовик "Комітетів народного опору" в секторі Гази.

У повідомленні зазначається, що наразі спецоперація уже завершена.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Єгипті в губернаторстві Мінья обстріляли автобус з коптськими паломниками.