Ці люди народилися не в своєму тілі, але мріяли бути собою і не боятися засуджень оточуючих. Вони не здавалися і твердо йшли до своєї мети. Ми розповімо про життєві історії найвідоміших людей-трансгендерів:

Лілі Ельбі - перша жінка-трансгендер в світі

При народженні цю жінку звали Ейнар Вегенер Морріс. Вона була чоловіком і навіть мала дружину. Протягом 1930-1932 років їй провели чотири операції, після яких вона стала першою в світі жінкою-трансгендерів, тим самим зробивши переворот в умах багатьох її сучасників.

Лілі мріяла про дитину, ризикуючи життям, вона зважилася на операцію по імплантації матки. На жаль, ризики не виправдалися - вона померла через відторгнення. На момент смерті їй було 48 років.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Джина Росеро- активний правозахисник трансгендерів

Вона теж народилася хлопчиком, але з віком стала розуміти, що це не її тіло. У 19 років з підтримкою своєї мами, вирушила в Таїланд, де їй зробили ряд операцій по зміні статі, все пройшло успішно - вона стала дівчиною. І до речі, справжньою красунею. Джина стала моделлю і почала зніматися в різних фотосесіях, рекламуючи нижню білизну і купальники.

Дівчина не афішувала, то що вона була хлопчиком. І лише через десять років після операції, вона публічно заявила про своє сьогодення поле. Джини каже, що зробила це, щоб підтримати трансгендерів в усьому світі, адже багато хто з них відчувають себе самотніми і непотрібними.

Чез Боно

Цей симпатичний хлопець дочка співачки Шер. При народженні він був дівчинкою: Шер назвала її Честіті, на честь головної героїні фільму, в якому вона тоді знімалася.

Ставши повнолітньою, дочка відомої співачки висловилася на весь світ про свою любов до дівчат і бажанні змінити стать. На щастя, Шер змирилася з цим і навчилася любити свою дитину в новому тілі - у 2010 році Честіті стала чоловіком на ім'я Чез.

Зараз Чез Боно - успішний 49-річний чоловік, професійний журналіст і ЛГБТ-захисник. Про своє непросте життя він написав книгу і зняв документальний фільм.

Борис Апрель

У 2017 році колишній учасник Фабрики зірок, Борис Апрель, постав перед публікою дівчиною - Анною Ейпріл, або друге ім'я - Зіанджа.

Операцію зі зміни статі Анна зробила в США, в 2014 році. Зараз у дівчини є хлопець, вона веде активне соціальне життя, періодично радуючи шанувальників новими фото в своєму Instagam-профілі.

Сестри Лана і Лілі Вачовські

Відомі брати написали сценарії до фільмів "Матриця" і "Зв'язок", що принесло їм всесвітню популярність. Протягом свого життя обидва брати були одружені, але в 2002 році старший Ларрі розлучився, після чого став з'являтися на публіці в жіночому одязі і говорити про майбутню зміну статі. У 2012 він зробив камінг-аут, заявивши на весь світ про те, що з недавніх пір став жінкою, і його нове ім'я - Лана.

А в 2016 році те ж саме зробив молодший брат - Енді, тепер уже Лілі.

Нагадаємо, модель-трансгендер побореться за корону "Міс Всесвіту".

Як повідомляв портал "Знай.uа", ще одна європейська країна визнала нейтральну стать.

Також "Знай.uа" писав, сестри-близнята одночасно змінили стать і ось, що вийшло.