В результаті вибуху на базі Збройних сил Туреччини в провінції Хаккярі, яка межує з Іраном і іракським Курдистаном загинуло 4 солдата, ще 20 отримали серйозні поранення.

Цю інформацію повідомляє Reuters з посиланням на заяву президента Тайіпа Ердогана.

За попередніми даними, причиною інциденту став вибух боєприпасів важкого озброєння в результаті нещасного випадку.

"На одній з наших баз в Хаккярі сталася надзвичайна ситуація в результаті вибуху боєприпасів важкого озброєння. В результаті події отримали поранення 25 військових, зараз їм надають медичну допомогу. Тривають пошуки ще сімох військових. Було розпочато розслідування у зв'язку з інцидентом", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Видання Anadolu підкреслює, що турецький суд заборонив ЗМІ повідомляти які-небудь подробиці інциденту.

Нагадаємо, на турецькій військовій базі в провінції Хаккярі прогримів потужний вибух. З'явилася інформація, що в результаті аварії постраждали 25 військовослужбовців.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби турецького оборонного відомства.

Відомо, що семеро військових після вибуху зникли, в даний момент ведеться пошукова операція. За попередніми даними, причиною інциденту став вибух боєприпасів важкого озброєння на базі, розташованій недалеко від кордону з Іраном і іракським Курдистаном.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", сирійська державна армія звільнила групу з 19 жінок і дітей, які були викрадені терористами "Ісламської держави" під час нальоту на місто Ес-Сувейда і сусідніх сіл в липні.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що внаслідок лісової пожежі у Північній Каліфорнії загинули дев'ять осіб. Згоріли майже 7 тис. житлових будинків. Полум'я поширилося на більш ніж 35 гектарів. Троє пожежників поранені.