Стали відомі подробиці спілкування між сином віце-президента "Лукойлу" Русланом Шамсуаровим і дівчиною, яка звинуватила його в згвалтуванні.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що дівчина була знайома з Шамсуаровим-молодшим вже кілька місяців, що підтверджується пікантним листуванням між особами.

Так, молоді люди обговорювали можливість спільного відпочинку за кордоном. При цьому дівчина у будь-який момент могла перервати спілкування між ними.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Крім того, Шамсуарова дратувало, що Вероніка часто публікувала в соцмережах свої відверті знімки.

Варто відзначити, що скандально відомий з історії з нічними гонками на Geländewagen в 2016-м Руслан Шамсуаров знову опинився в центрі неприємної історії.

Так, цього разу засудженого за автомобільне хуліганство звинуватили у сексуальному насильстві стосовно студентки одного з вузів. У свою чергу хлопець зазначив, що ймовірна жертва його "інтимних зазіхань" є екскортницею, а статевий акт був за обопільною згодою.

ЗМІ незабаром стало відомо, що сам Шамсуаров в бесіді з поліцією не заперечує, що вступав у статевий зв'язок з дівчиною, яка написала на нього заяву.

Проте у якості підтвердження дівчина виклала запис зроблений своїми ж руками після того, як покинула квартиру хлопця. У кадрі вона показує синець в області ключиці та на руці. Також в розпорядженні журналістів виявилися первинні медичні документи про звернення дівчини. Згідно з медичним висновком з міської клінічної лікарні ім. Боткіна, у неї діагностовано забій м'яких тканин голови, тулуба, кінцівок. Дівчина скаржилася на головні болі, болі в спині, в місцях ударів, кров'янисті виділення і тягнуть болі в животі.

Ескортниця або жертва обмови?

У свою чергу прихильники представника "золотої молоді" звинувачують саме студентку. Зокрема, вони підтримали версію, якої дотримується син віце-президента "Лукойлу" - заява в поліцію з'явилося після того, як Шамсуаров відмовився платити гроші за проведений разом час.

Разом з тим варто відзначити, що у російській Уфі, троє високопоставлених поліцейських побили свою 23-річну колегу перш ніж згвалтувати.

Про це свідчить медичний огляд, який було зроблено в рамках розслідування гучної справи.

"Медобстеження виявило множинні гематоми по всьому тілу 23-річної дівчини. За версією слідства, перед зґвалтуванням поліцейські її побили. Троє колишніх співробітників зараз у СІЗО — і тепер їм, швидше за все, ввалять іще одну статтю — нанесення побоїв", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, Харві Вайнштейн знову в центрі секс-скандалу.

Як повідомляв "Знай.ua", у справі про групове зґвалтування поліцейскої з'явилася свідок.

Також "Знай.ua" писав, що російські копи по-звірячому зґвалтували молоду колегу.

Поліцейських підозрюють у згвалтуванні колеги