У китайській провінції Ганьсу трапилася страшна аварія з 31 автомобілем, в результаті якої загинули 15 людей, ще 44 були травмовані.

Цю інформацію повідомляє агенство Xinhua.

У повідомленні говориться, що аварію спровокував водій вантажівки, який не впорався з керуванням і врізався в ряд легковиків, які вишикувалися для оплати проїзду по швидкісному шосе.

Трапилася аварія недалеко від поста на великий автомагістралі поблизу китайського міста Ланьчжоу.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Показати ще

Нагадаємо, кривава трагедія сталася на швидкісному шосе Ланьчжоу – Хайкоу в Китаї (провінція Ланьчжоу) буквально в 200 метрах від пункту справляння плати за проїзд.

Пекельну ДТП спровокував той факт, що машини не встигали загальмувати і збивалися в купу, після чого почалася масштабна пожежа. За повідомленнями ЗМІ, у страшному ДТП розбилися і згоріли живцем 18 осіб, а сама ділянка дороги перетворився на палаючий пекло.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на Шулявському шляхопроводі сталося потрійне ДТП, через що рух через нього було перекрито в обох напрямках для всіх видів транспорту. Зі слів свідків, автомобіль Opel Vectra Caravan, який рухався в напрямку Дорогожичів, з нез'ясованих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Smart Fortwo.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Києві на Борщагівці стався нещасний випадок з необережності пасажира. Чоловік випав з вікна прямо на залізничне полотно під колеса електрички, поки поїзд рухався, і отримав травми, несумісні з життям.