Близько 10 тисяч підозрілих акаунтів було видалено представниками соціальної мережі Twitter. Всі вони закликали влаштувати бойкот проміжних виборів у Конгресі Сполучених Штатів Америки.

Цю інформацію повідомив представник Twitter Ян Планкетт, передає Reuters.

За словами Планкетта, в кінці вересня і на початку жовтня з Twitter видаляли облікові записи, які виглядали так, ніби їх творці підтримують Демократичну партію.

Більш того, представники Twitter відзначили, що майбутні проміжні вибори у Сполучених Штатах Америки вже стали найбільш згадуваними в соціальній мережі, якщо порівнювати з попередніми подібними голосуваннями. З 1 жовтня було оприлюднено близько 10 мільйонів постів на тему проміжних виборів, а 15 тисяч користувачів з США додали в свій нікнейм слово "vote".

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, Twitter додала в свій сервіс можливість повідомляти компанію про підозрілі акаунти. Тепер же повідомляти про підозрілих облікових записів, в яких боти або інші пастки видають себе за живих користувачів мережі можна поскаржитися в службу підтримки соцмережі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", кількість користувачів соціальної мережі Facebook перевищила 2,27 мільярда людей. Про це повідомляється в корпоративній звітності за третій квартал компанії, якій належить однойменна соціальна мережа.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ми практично щодня користуємося картами, вказуємо свою геолокацію і самі ж дозволяємо за собою стежити. Виявляється, що цю інформацію можна використати і проти нас.