В результаті вибуху в політехнічному коледжі Керчі 16-річній студентці Наталі Калініченко ампутували стопу. Її батько стверджує, що у сім'ї немає грошей на лікування.

Окупаційна влада півострова відмовилася виплатити родині постраждалої компенсацію в розмірі 500 тисяч рублів (приблизно 210 тисяч гривень). Про це розповів батько дівчини Юрій Калініченко.

Ставленик Кремля в Криму Сергій Аксьонов під час зустрічі з жителями Керчі називав сім'ю дівчинки з ампутованою ногою Калініченко "неблагополучної" і заявив, що їм "грошей не велено давати".

Батько сімейства Юрій Калініченко розповідав, що виховує доньку один, так як її мама перебуває в розшуку. Сім'я живе на те, що він заробляє ремонтами і на будівництвах.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Тим часом сайт сепаратистів на посиланням на так звану "адміністрацію Керчі" звітує про те, що гроші на рахунок дівчинки нібито зараховані в повному обсязі, а їй і батьку "надається всебічна допомога".

Нагадаємо, російський політик розкрив правду про керченській теракт, цинізм вражає. З кожним днем з'являється все більше версій кривавого теракту в Керчі, суспільство остаточно заплуталося і складається враження, що саме такого ефекту і домагається кремлівська сторона.

Як повідомляв Знай. ua, у справі керченської стрілка спливли російські силові структури. Рослякову продали помпову мисливську рушницю 12-го калібру "Хатсан" та 25 патронів до нього.

Знай. ua писав, що у Путіна в прямому ефірі зробили жахливе заяву, аргументів більше немає. У Росії в черговий раз нагадали про своїх шовіністичних амбіцій. З Росії з новою силою дме сильний вітер антиукраїнської пропаганди.