Всесвітньо відомий ясновидець Вольф Мессінг був дуже різнобічним щодо думок та поведінки. Однак експерти і вчені навіть сьогодні продовжують сперечатися про достовірність його надприродних сил.

Навіть незважаючи на деякі передбачення Мессінга, любителі всього незвичайного з великим інтересом вивчають його пророцтва.

Вольф Мессінг

Варто нагадати, що раніше російські ЗМІ повідомили про те, що розшифрували прогноз Вольфа Мессінга для Росії на наступний рік.

Стало відомо, що Мессінг заявляв, що в цей період у Росії буде два головних ворога – Сполучені Штати Америки та Китай. Якщо перший буде діяти відкрито, не соромлячись застосовувати радикальні методи, щоб якимось чином зашкодити Росії, то другий свою справжню личину приховуватиме під маскою дружби до останнього.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Крім того Мессінг "велику війну" спрогнозував лише на наступне століття.

Варто нагадати, що у вівторок, 30 жовтня, стало відомо про те, що в російському Мурманську затонув плавдок ПД-50. У повідомленні сказано, що плавучий док ПД-50, де стоїть на ремонті авіаносець "Адмірал Кузнєцов", повністю затонув в Мурманську. В результаті інциденту постраждали чотири людини.

Очевидці розповідають, що плавдок опустився під воду, впали крани, за попередньою інформацією, постраждали четверо співробітників заводу.

"В ході операції по спуску "Адмірала Кузнєцова" на воду відбувся стрибок напруги з берега, встали насоси і сталося несподіване занурення дока у воду. Поки не можу сказати, наскільки пошкоджений док", - цитують ЗМІ представника відповідального за ремонт корабля Центру судноремонту "Зірочка" Євгена Гладишева.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що повстанці Центральноафриканської республіки дали урядовим військам і російським військовим 48 годин на те, щоб покинути підконтрольні їм території в ЦАР. Про це повідомив лідер угруповання мусульманських повстанців Абдулайє Іссен.

Нагадаємо, авіакатастрофа в Індонезії: екіпаж благав про порятунок за лічені хвилини до смерті.

Як повідомляв Знай.uа луганські шахтарі опинилися в страшній пастці, але страйк триває.

Знай.uа писав, Путін готує новий удар для України.