На ізраїльських територіях Західного Негева і Сдероті звучали тривожні сирени. Так попереджають місцеве населення та військових, що буде завдано ракетного або мінометного обстрілу.

З'явилася інформація, що у бік Ізраїлю з Гази запущено близько десятка ракет. Мерія Сдерота повідомила, що 8 ракет було збито системою ПРО "Залізний купол".

Сім мешканців міста звернулися до медичних установ для виходу з шоку. Цю інформація поки офіційно не підтверджено. Про це пишуть ізраїльські ЗМІ.

Прес-служба ізраїльського оборонного відомства підтвердила факт обстрілу.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"З Гази зафіксували запуск 10-12 ракет. Була задіяна система ПРО "Залізний купол", - повідомили в Армії оборони Ізраїлю.

Палестинські джерела вважають, що за обстрілом ізраїльської території, прилеглої до сектору Гази, швидше за все, варто "Ісламський джихад".

Варто нагадати, що вранці в суботу, 27 жовтня, в Афганістані в місті Майдан-Шахр в провінції Вардак в результаті терористичного акту загинуло щонайменше п'ять людей, 12 отримали поранення. Про це повідомляє прес-секретар місцевої поліції Хекматулла Камрані.

Напад стався приблизно о 8:00 ранку за місцевим часом в районі Майдан-і-Котал. Відомо, що терорист-смертник на замінованому автомобілі протаранив будівлю сил безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обмін ударами порушив тижневе затишшя. Так, стало відомо, що з сектора Газа по території Ізраїлю було випущено не менше 16 ракет. У відповідь авіація Ізраїлю завдала потужні удари. Авіаудар здійснили в ніч на суботу, 27 жовтня.

Повідомляється, що під приціл потрапили будівлі, в яких, за даними ізраїльської армії, вироблялися боєприпаси. Також військові уточнили, що удар було нанесено у відповідь на випущені по території Ізраїлю снаряди, які були відбиті системою протиракетної оборони.

Нагадаємо, Болтон розповів, чому Росії краще залишити Україну в спокої.

Як повідомляв Знай.uа масштабна гонка озброєнь: Путін перейшов на відкриті погрози Трампу.

Знай.uа писав, російську авіабазу в Сирії атакувала дюжина американських дронів.