Герцог і герцогиня Сассекські продовжують свій офіційний тур по Австралії та Океанії. Вони відвідали королівство Тонга і островів Фіджі. Відразу після них члени королівської сім'ї прилетіли на офіційний захід в Сідней.

З польотом було не все гладко, адже їх літаку довелося літати над аеропортом з-за зайнятої посадкової смуги. Пілот прийняв рішення набрати висоту і піти на другу посадку за кілька секунд до землі.

Однак цей невеликий неприємний інцидент не затьмарив їх настрою і вони з'явилися на заході з сяючими усмішками.

Меган Маркл і принц Гаррі відвідали церемонію вручення премії Австралійського географічного товариства. Принц Гаррі вибрав для нього синій костюм, білу сорочку і сіру краватку, а ось Меган з'явилася в запаморочливій сукні принцеси.

Популярні новини зараз

Зливи, спека та торнадо: які катаклізми чекають Україну на початку літа

Електроенергія по 2,64 грн – це майже задарма: українців приголомшили майбутнім тарифом

3600 грн зайвими не будуть: пенсіонерам пропонують матеріальну підтримку

Тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржниками навіть за наявності переплати

Показати ще

Сукня з аплікацією у вигляді птахів від бренду Oscar de la Renta справила справжній фурор на церемонії. А королівській скарбниці приголомшливий наряд обійшовся в цілих 10 тисяч фунтів (близько 360 тисяч гривень).

Плаття герцогиня доповнила чорними човниками від її улюбленого бренду Aquazzura Deneuve. Після відвідин Австралії Меган Маркл і принц Гаррі вирушать в Нову Зеландію на 4 дня і тим самим завершать свій офіційний тур.

На церемонії Меган Маркл виголосила промову і представила лауреата премії Софію Скарпарис. Герцогиня вручила дівчині нагороду як самому молодому захиснику природи року.

Нагадаємо, у вагітної Меган Маркл з-під сукні виліз прокол року. На світському заході Меган з'явилася в компанії свого чоловіка і ярлика.

Як повідомляв "Знай. ua", охоронець Маркл шокувала світову спільноту власними здібностями. У Меган Маркл з'явився особистий охоронець.

"Знай. ua" писав, що сукня вагітної Меган Маркл убило наповал цілий острів. З такої нагоди в аеропорту відбулася церемонія прощання.