У п'ятницю вранці, 26 жовтня, після тривалої боротьби з онкологією помер легенда радянського і російського кіно Микола Караченцев. Його син Андрій приїхав відвідати батька напередодні ввечері та розповів, як пройшла остання їхня зустріч.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, актор покидав цей світ легко.

"Він йшов досить легко, не відчував ніякі муки, фізичний біль. Може в якійсь мірі через те, що у нього чудові лікарі, медикаментозно допомагали тату. Вчора мені вдалося його провідати, правда вже в реанімаційному відділенні. Вчора об 11 годині ночі я до нього під'їхав, а сьогодні його вже не стало. Мені вдалося з ним поспілкуватися. Тобто, він відкривав очі, бачив, що я приїхав, видно було, що йому якось і приємно, і стало спокійніше від мого приїзду. Йому вже було важко говорити, але він відкривав очі. Ось навіть намагався щось сказати, але маска на обличчі, яка подавала кисень. Тому, звичайно, сказати чітко щось йому було складно, але в будь-якому випадку, ми один одного зрозуміли", - розповів Андрій Караченцев.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Микола Караченцев – радянський і російський актор театру і кіно, Народний артист РРФСР. У 1963 році він поступив в Школу-студію МХАТ. Після навчання його розподілило в "Ленком". Саме тут Микола Петрович зіграв свою найвідомішу роль – графа Резанова. Рок-опера "Юнона і Авось" стала візитною карткою не тільки "Ленкому", але і самого Караченцева.

Нагадаємо, стала відома причина смерті Миколи Караченцева. Стан актора різко погіршився після серйозної аварії

Як раніше повідомляв "Знай.uа", після смерті Миколи Караченцева спливли шокуючі подробиці. Як виявилося, він активно підтримував агресивну політику Володимира Путіна: артист не розумів, чому Україні не подобається анексія Криму.

Також "Знай.uа" писав про те, що передсмертне бажання Караченцева не встигли виконати. Рідні та близькі поставилися до прохання серйозно і все приготували, до виконання залишалися лічені години.