Щасливчик в США виграв джек-пот в 1,6 мільярда доларів

Це найбільший виграш за всю історію. Відомо, що після такого щасливого квитка переможця можна сміливо публікувати на сторінках Форбса.


Відомо, що переможець залишається невідомим. Зазначимо, що за правилами Mega Millions, у власників виграшних квитків є три місяці на те, щоб заявити про себе.


За підрахунками, щасливчик потрапить в рейтинг багатіїв на один щабель зі співачкою Леді Гага і актором Джорджем Клуні. Це неймовірний успіх, про який навіть важко мріяти.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще


За неофіційною інформацією, кілька тижнів квиток, який гарантував би переможцю путівку в рай, залишався у продажу. Ніхто не міг потрапити в точку і отримати таку величезну суму. Відомо також, що квиток, співпадаючий по цифрам, в результаті продали в Південній Кароліні.
В Америці заповітна хвилина для переможця настала за годину до півночі. Рекордний в історії Нового світу джек-пот в 1,6 млрд. доларів було розіграно.


Оскільки в Америці, як і практично в будь-якій країні існують оподаткування, після виплати відсотків державі, щасливчик отримає на руки 913 млн. доларів. Відомо також, що шанси вгадати виграшну комбінацію були мізерними. Це число 1:302575350 шалено маленьке.

Наприклад, з більшою ймовірністю можна стати жертвою стихії. Тому, цей джек-пот можна вважати дійсно фартовим.
До цього рекордним був виграш в 656 млн. доларів. Він був розіграний ще в 2012 році, а суму між собою поділили три громадянина Америки.

Нагадаємо, раніше українка вийшла у фінал чемпіонату світу з боротьби.


Як повідомляв портал "Знай.uа", Джейкобс зробив гучну заяву перед боєм з Дерев'янченко.


"Знай.uа" писав, Уайлдер пообіцяв покарати Ф'юрі за все сказане.