Днями у США стався шокуючий випадок, який прогримів на всю Америку.

стрілянина

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на CBS News.

Мешканка США отримала у соцмережі грубе повідомлення від незнайомого хлопця, який брудно обізвав її темношкірих дітей і побажав їм смерті.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Житель Кентуккі, який зобржений на фото зі зброєю, написав гнівну расистську тираду на адресу чороношкірих дітей Коберлі.

Жінці здалося дивним фото молодого чоловіка зі зброєю, і вона повідомила про нього та його грубості в соцмережах в поліцію. Навряд чи американка здогадувалася, що цим вчинком врятує сотні дітей.

Вся справа в тому, що жінка завдяки своїй обережності, схоже, зуміла запобігти страшну трагедію відразу в декількох шкільних округах (так в США називають об'єднання шкіл).

Тепер мати трьох дітей і вдова Коберлі Булл з Нью-Джерсі отримує сотні повідомлень з вдячністю від людей з усієї Америки.

Він просто повторював про те, як сподівається, що мої діти помруть і будуть повішеними, тому що вони темношкірі. Він безумовно мали расистські нахили, писав: "Ти і твої діти - мавпи", - розповідає жінка.

Агресивне повідомлення і особливо аватарка Ділана здалися Коберлі підозрілими. Булл за допомогою друзів зайшла на сторінку Джаррела і з'ясувала, що він живе в Кентуккі. Жінка зателефонувала до місцевого відділу поліції і розповіла про хлопця.

Поліція США

Обережність Коберлі виявилася не зайвою. Уже наступного дня копи вирушили до чоловіка з приводу скарги Булл і зустріли хлопця, коли він від'їжджав від свого будинку. У машині чоловіка поліцейські знайшли револьвер, гвинтівку, бронежилет і більше двохсот боєприпасів, а також детальний план нападу на дві школи округу.

школа

Зараз хлопець знаходиться за гратами. Представники поліції на що відбулася пізніше прес-конференції повідомили, що трагедії вдалося уникнути завдяки "дзвінку жінки з Нью-Джерсі", тобто з 98-відсотковою ймовірністю вони мають на увазі Коберлі Булл.

Нагадаємо, у одній із запорізьких шкіл в результаті застосування газового балончика рятувальники евакуювали 353 людини.

школа


Як писав раніше Знай.ua, у Києві вдалося спіймати неадеквата, який вдень ганявся за дітьми з молотком і мотузкою.

поліція


Також Знай.ua писав про те, що подруга російського актора Михайла Фатєєва, який у четвер,11 жовтня, повісився у камері московського СІЗО, висловила погрозу тим " хто причетний".