Незадовго до вибуху у керченському політехнічному коледжі його ймовірний організатор студент Владислав Росляков спалив всі особисті особисті речі.


За версією місцевих ЗМІ, на найближчому пустирі він знищив зошити, фотографії, флешки, сім-карту і Біблію, неподалік закопавши також сейф, вміст якого поки що невідомий.

Теракт у Керчі


Як відомо, саме Росляков – головний підозрюваний у скоєнні злочину на території політехнічного коледжу 17 жовтня. Загальна кількість постраждалих під час стрілянини і вибуху досягла 73 осіб, з них госпіталізовано 47. Версії щодо інциденту відрізняються.

Теракт у Керчі

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Приміром, у Слідчому комітеті РФ вважають, що Росляков попередньо заклав у ньому вибухівку, використав стрілецьку зброю, а пізніше покінчив життя самогубством.

Теракт у Керчі


Інші стверджують, що це був спланований напад. Свідки подій зазначають: вибух чули з одного боку будівлі, а стрілянину – з іншого.

Теракт у Керчі


Слід зазначити, що у Росії дозвіл на зброю можна отримати після повноліття (18 років). Цей закон окупаційна "влада" поширила й на Крим.

Тоді як в Україні, згідно з чинним законодавством, дозвіл на зброю можна отримати з 21 та 25 років на гладкоствольну та нарізну, мисливські рушниці відповідно.

Теракт у Керчі

Теракт у Керчі

Теракт у Керчі


Ті, хто знали ймовірного "стрілка", стверджують, що до останнього не вірили в те, що ним може бути Владислав Росляков, запевняють, що він поводив себе спокійно, врівноважено. Тим часом на відео видно, як людина, схожа на Рослякова, купує набої до мисливської рушниці у крамниці.


Дивіться: теракт у Керчі та коментар батька Владислава Рослякова


Нагадаємо, у мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу.
Як повідомляв Знай.ua, батько "керченського стрілка" Владислава Рослякова прокоментував вибух у коледжі.
Також Знай.ua, загадкова кохана "керченського стрілка" розповіла про останні дні Рослякова