В американському Лос-Анджелесі дівчині, яка тільки вчиться пілотувати, вдалося посадити невеликий літак на жваву трасу з автомобілями. Сісти на шосе в годину пік студентці вдалося без жодної шкоди як для літака, так і для автомобілів на дорозі.

Студентка якраз здійснювала тренувальний політ, коли зрозуміла, що у її повітряного судна проблеми з двигуном, йдеться в сюжеті ТСН. Пілот подала сигнал лиха і зробила запит на аварійне приземлення. Сісти на шосе в годину пік студентці вдалося без жодної шкоди для літака і автомобілів на землі. Колеги-авіатори похвалили дівчину ще й за те, що апарат вдало обійшов електропроводи.

Раніше повідомлялося, що момент падіння російського літака потрапив на відео. У Красноярському краї Росії розбився легкомоторний літак А-22, пілот загинув. Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на інформацію прес-служби Західно-Сибірського слідчого управління на транспорті СК Росії. Трагедія сталася 22 серпня в районі посадкового майданчика "Вознесенка" Березовського району Красноярського краю.

За наявною інформацією, літак зруйнувався і згорів, пілот, який перебував на борту, загинув. Російські видання також повідомляють, що літак зазнав аварії в 2,5 км на північний захід від Вознесенка. Після падіння виникла пожежа. У мережі з'явилося відео, на якому знято момент падіння літака.

Ми також писали, що літак з відомим виконавцем потрапив в аварію. Літак Gulfstream, на бору якого були музиканти Пост Мелоун і Ендрю Ватт, здійснив аварійну посадку. Ніхто не постраждав. Літак був перенаправлений в міжнародний аеропорт Нью-Йорка Stewart, після того як вибухнули дві шини. Літак благополучно приземлився і був відправлений на ремонт. Дані літаки можуть перевозити не більше 12 пасажирів, і зазвичай використовуються для ділових і приватних рейсів.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Нагадаємо, українців залишили без популярного туристичного рейсу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про сім прихованих особливостей літака, про які ви напевно не знали.

Також портал "Знай.uа" писав, що лайнер з російськими туристами на борту вразила блискавка.