Днями у Британія стався інцидент, який міг завершитися трагедією та загибеллю десятків людей.

Про це повідомляють британські ЗМІ з посиланням на берегову охорону.

У повідомленні йдеться, що на острові Уайт біля узбережжя Великобританії під час спроби пришвартуватися в порту пором врізався в кілька яхт і сів на мілину.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"На острові Уайт, на півдні Англії, пором врізався в щонайменше дві яхти і сів на мілину, коли пришвартовувався в порту", - розповідають рятувальники.

У береговій охороні повідомили, що 56 пасажирів, які перебували на борту порома, не постраждали в результаті аварії.

дівчина біля моря

Однак рятувальники на човнах продовжують оглядати навколишню територію, тому що хтось почув крики про допомогу в порту.

Як повідомили в компанії, яка є власником порома, інцидент стався через густий туман, коли судно швартується в порту і врізалося в "кілька маленьких яхт".

Нагадаємо, у п'ятницю, 12 жовтня, стало відомо, що у протоці Босфор сталася страшна надзвичайна подія. Суховантаж і катер зіткнулися лоб в лоб. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"В протоці Босфор суховантаж зіткнулися з катером. Російські моряки сміються і знімають на камеру, поки пасажирські судна поспішають на допомогу потопаючим людям", — вказується в повідомленні.

Варто відзначити, що на опублікованих кадрах видно, як суховантаж буквально "протаранив" катер, після чого до нього поспішили люди з інших судів. При цьому росіяни, як чути на відео, лише сміялися, використовували ненормативну лексику і вигукували фразу "я все зняв".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Пакистані два великих контейнеровоза зіткнулися в море, розсипавши десятки контейнерів з товаром в акваторії порту.

Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації. Також в мережі були опубліковані фото і відео з місця зіткнення суден.

Також Знай.ua писав про те, що 20 жовтня, розроблений Китаєм найбільший у світі літак-амфібія AG600 здійснив перший зліт з поверхні води в Цзиндені (центральна провінція Хубей в Китаї). Про це повідомляє CGTN.