Офіційно заявлено, що принц Гаррі і Меган Маркл скоро стануть батьками. Дитина з'явиться вже навесні 2019 року і багатьох почало цікавити, який титул отримає чадо знатних батьків.

Про це повідомляє Harper’s Bazaar.

Як відомо, в день весілля принцу Гаррі був привласнений титул Його Королівська Високість Герцог Сассекський, граф Думбартон і барон Килкель, а Меган Маркл стала Її Королівською Високістю Герцогинею Сассекською. Виявляється, за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, в той час як дочки Меган і Гаррі не зможуть стати "герцогинями".

Також діти герцога і герцогині Сассекських не можуть стати принцами або принцесами. Цей титул, згідно з документами, можуть отримати тільки рідні діти та онуки королеви Єлизавети II. Син принца Вільяма і Кейт став винятком із правила.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Однак, все може бути, адже раніше правила вже мінялися, щоб молодші брати принца Джорджа мали ті ж титули, що й він. Ось чому принцеса Шарлотта і принц Луї мають свої титули.

У 2012 році, коли Кейт Міддлтон була вагітна своєю першою дитиною, королева видала патент, в якому говорилося: "Всі діти старшого сина принца Уельського повинні мати і насолоджуватися стилем, титулом і атрибутом королівської високості з титульною гідністю принца або принцеси".

Поки що невідомо, чи випустить подібну зміну королева для спадкоємця Меган і Гаррі. Дитина стане сьомою в черзі на престол.

Нагадаємо, з туманного Альбіону прийшли вельми цікаві новини. З'явилася офіційна інформація, що герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі Меган Маркл чекає дитину.

Раніше Знай.ua повідомляв, принц Гаррі і Меган Маркл пережили сильний стрес в кінці минулого місяця. Зараз вже відомо, що у літак, яким таємно летіла королівська пара до Амстердаму, вдарила блискавка.

Також Знай.ua писав, весілля принцеси Євгенії, онуки королеви Єлизавети ІІ, відзначилося великою кількістю пікантних конфузів.