Фінансові експерти постійно складають різні рейтинги, на які українці дивляться з сильним почуттям розпачу.

Так, нещодавно з'явилися результати нового дослідження експертів з HSBC Expat Explorer survey щодо найвищих зарплат по світу. У результаті з'ясувалося, що найбільша зарплата у заробітчан в Швейцарії, США, Гонконгу, Китаї та Сінгапурі — понад $150 тис. на рік.

За підсумками опитування, проведеного фахівцями цього британського банку, 45% заробітчан заявили, що переїжджали в пошуках вищої оплати праці, 28% змінили країну проживання заради кар'єрного росту. Всього було опитано більше 22 тисяч людей.

У Швейцарії, яка славиться високими цінами, приріст середньорічної зарплати становить $61 тис. Середня зарплата заробітчан тут становить $203 тис. на рік — вдвічі більше середньосвітового рівня.

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Десять країн з найвищою середньорічною зарплатою заробітчан, $ тис:

Там не менш кращим місцем для життя і роботи четвертий рік поспіль визнаний... не польський край, а Сінгапур. За ним розташувалися Нова Зеландія, Німеччина, Канада і Бахрейн. Швейцарія посіла лише восьме місце через високі витрати на виховання і освіту дітей та складнощів у підтримці відносин з друзями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заробітна плата і виплати щорічної відпустки для голів фракцій нинішнього скликання парламенту склали десятки тисяч гривень.

Про це йдеться у відповіді апарату Ради на запит журналістів. Зараз вже відомо, що найбільші виплати отримали керівник фракції "Всеукраїнське об’єднання Батьківщина" Юлія Тимошенко – 39 777 гривень.

Варто нагадати, що згідно з новим звітом складеного МВФ Україна є найбіднішою країною Європи. Про це повідомив економіст Володимир Компанієць на своїй сторінці в Facebook.

Зараз вже відомо, що за результатами відповідного рейтингу за показником ВВП на душу населення Україну обійшла навіть Молдова. Крім того відомо, що в новому звіті, який розробив МВФ за жовтень, порівнявши з квітнем показник ВВП України було переглянуто також і інші країни.

Нагадаємо, опубліковано рейтинг найкращих країн для роботи.

Як повідомляв Знай.uа навіть українські чинуші позаздрять: ватажки "ЛДНР" показали, як треба красти.

Знай.uа писав, пенсія зросте, і українцям навіть сказали, коли.