З туманного Альбіону прийшли вельми цікаві новини. З'явилася офіційна інформація, що герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі Меган Маркл чекає дитину.

Про це написали на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу в Twitter.

"Їх королівські високості герцог і герцогиня Сассекські дуже раді оголосити, що герцогиня Сассекська чекає дитину навесні 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

"Їх королівські високості високо цінують всю ту підтримку, яку вони отримали від людей у всьому світі з моменту їх весілля в травні, і раді, що можуть поділитися цією щасливою новиною з усіма", - підкреслюється в повідомленні палацу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що принц Гаррі і Меган Маркл пережили сильний стрес в кінці минулого місяця. Зараз вже відомо, що літак, яким таємно летіла королівська пара до Амстердаму вдарила блискавка.

Наголошується, що основний удар припав на передню частину літака і ледь не зачепив навігаційне обладнання, що значно ускладнило б подальший політ. Експерти розповіли, що через фюзелаж літака пройшла напруга в 30 мільйонів вольт.

Після цього пілотам все ж вдалося посадити літак в аеропорту Амстердаму без проблем. Відомо, що оренда подібного літака коштуватиме близько 26 тисяч доларів, які пара заплатила з власної кишені, а не з коштів платників податків.

Варто нагадати, що онука Єлизавети II та спадкоємиця трону вийшла за колишнього офіціанта. Традиційна церемонія відбулася в п'ятницю, 12 жовтня, в каплиці Святого Георгія, яка знаходиться на території Віндзорського замку.

Відомо, що 28-річна принцеса Євгенія є молодшою донькою Ендрю, герцога Йоркського, другого сина королеви Єлизавети II. Крім того відомо, що вона аж дев'ята у черзі на британський королівський престол.

Нагадаємо, принц Джордж і принцеса Шарлотта затьмарили весілля внучки Єлизавети II.

Як повідомляв Знай.uа Кара Делевінь у фраку на королівському весіллі розбурхала всіх.

Знай.uа писав, колишній Меган Маркл втер їй ніс і одружився на мільярдерці.