Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров вирішив запросити скандальних футболістів Кокоріна і Мамаєва у чеченський ФК Ахмат". Він заявив, що футболісти Кокорін і Мамаєв прославилися своєю "неспортивною поведінкою" і "з незрозумілих поки причин" виявилися замішані в бійках з рукоприкладством". Глава республіки не збирається давати правових оцінок їх вчинку, підкреслив він і нагадав про проблеми з роботою, з якими стикаються колишні ув'язнені.

Кадиров пише, що грозненський клуб не буде чекати від Кокоріна і Мамаєва "ніякої зіркової гри і забитих м'ячів". Основна мета — допомогти їм повернутися до нормального життя, безболісно пройти період адаптації".

Крім того, глава Чечні задається питанням, чи тільки спортсмени винні у своєму "жахливому вчинку". За його словами, клубам потрібно не тільки займатися підготовкою футболістів, але і їх вихованням.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Він пропонує всім "трохи знизити накал емоцій" і подумати про інший "менш хворобливий вихід з цього глухого кута". Наприклад, вибачитись перед потерпілими і надати їм фінансову та іншу підтримку під час відновлення здоров'я.

Футболісти стали підозрюваними у справі про побиття федеральних чиновників Дениса Пака і Сергія Гайсина, а також водія телеведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової Віталія Соловчука, якому також розбили машину.

Олександр Кокорін та Павло Мамаєв

11 жовтня Тверський суд Москви заарештував Мамаєва, Олександра Кокоріна і його брата Кирила до 8 грудня. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

На суді з'ясувалося, що у Соловчука закрита черепно-мозкова травма, перелом носа, струс мозку та забої м'яких тканин обличчя.

Олександр Кокорін і Павло Мамаєв

Пак заявив, що футболісти та їхні друзі образили його національність і расу, а після його зауваження він отримав удар стільцем по голові. В результаті чиновник також отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забої лівого плеча і обличчя.

Нагадаємо, Кокоріна і його брата відправили за ґрати до зими.

Як раніше повідомляв Знай.uа, адвокат кинув Кокоріна і Мамаєва напризволяще.

Знай.uа повідомляв, що до Мамаєва і Кокоріна приєднався ще один здичавілий футболіст.