Традиційна церемонія відбулася у п’ятницю, 12 жовтня, в каплиці Святого Георгія, яка знаходиться на території Віндзорського замку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що 28-річна принцеса Євгенія є молодшою донькою Ендрю, герцога Йоркського, другого сина королеви Єлизавети II. Крім того відомо, що вона аж дев'ята у черзі на британський королівський престол.

Відзначається, що саме церемонію провів вікарій Віндзерський Девід Коннер. Також повідомляється, що на церемонію були запрошені абсолютно всі члени королівської сім'ї включно з самою Королевою Єлизаветою та її чоловіком принцом Філіпом.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Наразі вже відомо, що сукня нареченої мала глибокий виріз на спині, що було зроблено на спеціальне прохання самох принцеси, для того щоб оголити шрами на спині, якими вона обзавелась ще з дитинства. Крім цього, принцеса Євгенія була в тіарі 1919 року, інкрустованій діамантами та крупними смарагдами.

Варто відзначити, що принцеса Євгенія познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком 32-річним Джеком Бруксбенком, власником відомого винного бізнесу у 2010 році на лижному курорті Верб’є в Швейцарії.

Разом з тим варто відзначити, що у лінії престолонаслідування є понад 50 людей. Проте першим наступником трону є Чарльз, принц Уельський, за ним стоять його старший син Вільям, герцог Кембриджський зі своїми дітьми — принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцем Луї.

До слова раніше стало відомо, що герцог і герцогиня Сассекські покинуть Великобританію і вирушать в тривалу офіційну подорож в чотири держави Королівської Співдружності. Кенсінгтонський палац анонсував двотижневе турне монархів в Австралію, Нову Зеландію, Тонга і Фіджі. Подорож триватиме з 16 по 31 жовтня.

"Їх Королівські Високості були запрошені відвідати Релігійні Співдружності Австралії і Нової Зеландії відповідними урядами країн, а також Фіджі і Тонга на прохання Управління закордонних справ і країн Співдружності. Це буде перший спільний візит герцога і герцогині до цих чотирьох країн", - йдеться в заяві Кенсінгтонського палацу.

Нагадаємо, чим харчуються члени королівської сім'ї.

Як повідомляє "Знай.ua", Кейт Міддлтон відразу з декрету відправилася у справах.

Також "Знай.ua" писав, що Маркл спішно втекла з Британії через погрози шанувальників.

Королівська історія кохання: як Меган вдалося "втихомирити" Гаррі