Майкл Блумберг - колишній мер Нью-Йорка, мільярдер і засновник Bloomberg - через 17 років знову вступив у лави демократів і зібрався поставити під питання другий термін Дональда Трампа, баллотувавшись у президенти. Про це повідомляє Telegram-канал aavst. Наступні вибори мають відбутися у 2020 році.

Так, на своїй сторінці в Instagram Блумберг написав: "Я знову вступив у Демпартію. Я був членом більшу частину свого життя, тому що нам необхідні демократи, аби забезпечити стримування і противаги, якої наша нація так потребує".

Він покинув Демократичну партію в 2001 році, щоб претендувати на посаду мера Нью-Йорка. Його обрали мером від Республіканської партії, в 2007 році як республіканець він знову переобрався на цей пост.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

У Клінтон черговий витік інформації

Група хакерів з Піднебесної, які працюють у Вашингтоні, зламали пошту Хіларі Клінтон, коли вона обіймала посаду Державного секретаря Сполучених Штатів, і в період з 2009 по 2013 роки в режимі реального часу переглядали абсолютно всі листи і чернетки, які були на поштовому сервері.

Нагадаємо, Трампу загрожує суд? Адвокат здав його з потрухами. Екс-адвокату президента США загрожує термін від чотирьох до п'яти років позбавлення волі. У повідомленні говориться, що Коен зізнався у податковому шахрайстві, фінансових махінаціях і порушенні закону про фінансування президентських кампаній.

Як повідомляв "Знай.uа", ФБР раптово схопило жінку, що розповіоа про хакерів Путіна. Затриманій загрожує до 10 років в'язниці. За версією ФБР, Віннер передала журналістам документ Агентства національної безпеки, в якому говорилося про причетність російської розвідки до кібератак незадовго до президентських виборів 2016 року.

Також "Знай.uа" писав, що журналісти втопили Трампа: відео. Американські журналісти не пощадили главу Білого дому.