Ураган "Майкл" досяг узбережжя американського штату Флорида. Про це повідомив Національний центр спостереження за ураганами США (NHC).

"Майкл" посилюється, обрушуючись на узбережжі поруч з містом Мексико-Біч у Флориді", - йдеться в повідомленні.

За даними NHC, в даний момент ураган знаходиться в 10 км на північний захід від Мексико-Біч і рухається на північний схід зі швидкістю близько 6 м/с. Максимальна швидкість вітру в зоні стихії становить майже 70 м/с. "Майклу" присвоєно четверту категорію з п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як раніше повідомляв наш портал, виник ураган Walaka прокладає свій шлях через Тихий океан до берегів Аляски. Про це повідомляють російські ЗМІ.

У свою чергу користувачі мережі помітили в цьому досить смішну історію, адже метеорологи досить специфічно зобразили рух урагану. Так, дехто помітив на картинці неоднозначну форму статевого органу.

Варто відзначити, що раніше користувачів вже відзначали, що на одній з опублікованих карт було схоже, що Техас підтримує відносини з сусідніми державами. І кілька років тому подібна випадковість на карті погоди викликала напади сміху, коли ведучі новин бачили його в прямому ефірі.

Разом з тим варто зазначити, що майбутню зиму переживуть не всі. Європейцям загрожує найсуворіша зима за останні сто років.

Згідно з розрахунками вчених, різка зміна клімату буде спровокована відразу двома природними явищами – настанням періоду зниження сонячної активності та зміною напрямку потоків повітряних мас. І тоді циклони зі сніговими бурями, змінюючись антициклонами з арктичними морозами, почнуть терзати всю Європу уже з кінця осені.

До таких висновків прийшли кліматологи. Вони з'ясували, що підвищення температури в Атлантиці на долі градуса спричинить відхилення океанських течій і напряму повітряних потоків, а це звісно не несе нічого хорошого.

Нагадаємо, нищівний ураган "Флоренс" руйнує Америку.

Як повідомляв "Знай.uа" потужний буревій перетворив столицю Канади на постапокаліптичний фільм.

Також Знай.uа" писав, що Британію атакував жахливий тайфун-вбивця.