Депутат Курганської обласної думи Василь Кісліцин, який недавно пішов у відставку відзначився доволі неоднозначною заявою.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, опальний вже екс-депутат звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням скласти свої повноваження у зв'язку з його віком. Зокрема, Кісліцин відзначив, що не хоче бачити того, як Путіна будуть виносити вперед ногами з Кремля.

"Ми з Путіним однолітки. І тому у мене до нього особливе побажання. Путіну потрібно не чекати, поки його винесуть вперед ногами, а поступити як я і скласти свої повноваження", - заявив парламентарій сьогодні на прес-конференції, присвяченій його відходу з поста керівника обкому.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Варто відзначити, що відставка екс-депутата була затверджена на XXVI звітно-виборної конференції, де депутат сам попрохав присутніх про переведення на іншу посаду.

"Комуністи оваціями висловили йому подяку за більш ніж 20-річне керівництво організацією", - відзначили в відділенні.

Крім того варто відзначити, що Кісліцин вже відзначив 66 день народження, після чого вирішив зайнятись публіцистичною діяльністю та викладацькою робото.

Разом з тим варто відзначити, що схоже, що Європейський союз вже остаточно визначився з питанням "покарання Кремля". Парламентська асамблея Євроради, яка захистить українські інтереси в ПАРЄ, представить новий проект змін до правил введення санкцій проти Російської Федерації. Цей крок робить неможливим "прощення" Росії.

Так, дві правки, які прибирають головні ризики проекту, запропонувала група депутатів ПАРЄ на чолі з представниками України. У свою чергу правки, які пропонували проросійські депутати, відхилені переважною більшістю голосів.

Це рішення має підтвердити пленарний зал, коли буде розглядати резолюцію. Між тим, згідно практиці ПАРЄ, підтримка пропозиції в комітеті істотно підвищує шанси на успіх голосування за нього.

Нагадаємо, у мережі показали той самий лист Януковича.

Як повідомляв "Знай.ua", провал Чепіги та Мініна поховає російську розвідку.

Також "Знай.ua" писав, що українські футболісти оскандалились "лайками" Путіну і Кадирову.

Путін про вбивство Нємцова. впорос Хакамади