6-го жовтня прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Путін буде святкувати свій 66-й день народження «у колі рідних, близьких та друзів», багато хто заговорив про те, що глава РФ нікому не потрібен, але насправді все виявилося зовсім навпаки.

Про це пише журналіст Василь Рибніков, передає Уніан.

«Існує думка, що у Володимира Путіна є рідні, близькі та друзі. Бачиться він з ними рідко, як правило, на великі свята. В такі дні Володимир Володимирович стомлено приходить додому, спускається в підвал, дістає звідти рідних, близьких та друзів і ретельно розсаджує їх за святковим столом, фіксуючи щелепи спеціальними мотузками», - вважає він.

Володимир Путін

Однак, на думку Рибнікова, після конфлікту в сім'ї Путін у свій день народження намагався піти з дому на хокей або в тайгу. При цьому його становище зобов'язувало приймати поздоровлення зі всього світу. «Лідери країн вітають Путіна з днем народження... Телефон буквально розривається, - писали росЗМІ. - Путіна привітали білоруський лідер Олександр Лукашенко і президент Азербайджанської республіки Ільхам Алієв».

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

«Як ці двоє зуміли розірвати телефон Путіна, незрозуміло: очевидно, вони дзвонили по черзі, щоб Трамп не зміг пробитися; єдиним, хто встиг проскочити з ранку, став Нетаньяху, але це і не дивно. В числі світових лідерів - світовий лідер Узбекистану Шавкат Мирзієєв, світовий лідер Киргизької Республіки Сооронбай Жеєнбеков і навіть світовий лідер Вірменії Нікол Пашинян. За сім хвилин до півночі росЗМІ здогадалися заглянути в Twitter світового лідера Венесуели Ніколаса Мадуро, і що ви думаєте? Привітання Путіну висіло там з 18.54!» - іронізує у блозі Рибніков.

Крім того, кремлівські медіа писали про те, що «Трамп не ризикнув привітати Путіна з днем народження особисто». Журналіст пожартував і з цього приводу.

«Повідомлення в офіційному твіттері Трампа за 7 жовтня були присвячені переговорам із КНДР і суперництву між американськими демократами і консерваторами». Увечері того ж дня «Donetsk Live» зафіксував у соцмережах, як на Вежі Трампа загорілися вікна у формі слова «Putin H B», яке в Росії швидко переклали як «Путін Д Р», хоча багато хто помилково розшифрував «Putin H B» як «Putin Huilo Bliad», - підсумував Рибніков.

Ще він згадав недавню геополітичну новину про те, що «вчені назвали головну небезпеку маленького пенісу».

«Про Володимира Володимировича у ній, правда, нічого не було, але воно було і ні до чого. Всі і так вже давно в курсі», - підсумував журналіст.

Нагадаємо, що росіяни забажали Путіну "довгих років в'язниці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Хабіб Нурмагомедов отримав привітання від Путіна.

Також портал Знай.uа писав про найжорсткіші конфузи Путіна за 2018 рік.