Глузування Ілона Маска над Комісією з цінних паперів і бірж США, які він опублікував у Twiiter, спричинили падіння акцій Tesla.

Акції Tesla впали на 7%. Нагадаємо, що раніше Ілон Маск вже виплатив цій Комісії штраф розміром у 20 мільйонів доларів. Про це стало відомо завдяки повідомленню американської біржі Nasdaq.

"Комісія по збагаченню шортселлеров (Shortseller Enrichment Commission, SEC) робить неймовірну роботу. Зміна назви їм підійде", – написав Маск у своєму Twitter.

Ілон Маск

Популярні новини зараз

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Short selling" – це англомовний біржовий термін для продажу без покриття, яку також називають "шорт", короткою позицією або грою на пониження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американцям набридла довготривала оренда російських космічних "плацкартних" кораблів. З'явилася інформація, що в 2019 році NASA спільно з компанією Ілона Маска SpaceX відправить до Міжнародної космічної станції (МКС) власний апарат.

У NASA вирішили відмовитися від російських космічних кораблів на користь приватних вітчизняних підрядників. Мова йде про компанії SpaceX і Boeing. Про це стало відомо завдяки офіційній заяві NASA. Так, у червні 2019 року планується запуск космічного корабля Crew Dragon до МКС. На орбіту корабель виведе ракета Falcon 9. Саме розробкою останнього займається компанія SpaceX.

Варто нагадати, що американська компанія Hyperloop Transportation Technologies, головою якої є Ілон Маск, представила першу в світі повнорозмірну пасажирську капсулу Hyperloop. Варто зазначити, що всі попередні концепції капсули були від студентів, які брали участь у створенні цієї капсули. Зараз же представили офіційну капсулу, якою користуватиметься весь світ.

Нагадаємо, спецназ, тітушки та СІЗО: чи переживе Ілон Маск звичайну українську "романтику".

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск залишає раду директорів Tesla.

Знай.uа писав, Ілону Маску висунули серйозні обвинувачення.