У неділю, 7 жовтня влада Індонезії оголосила, що за останніми даними, кількість загиблих внаслідок землетрусу і цунамі в країні досягла 1763 осіб. При цьому зниклими безвісти вважаються близько 5 тисяч осіб.

Про це заявив речник агентства з надзвичайних ситуацій країни.
Кількість зниклих безвісти в рази більше, ніж раніше влада повідомляла, адже наслідки землетрусу виявилися гіршими, ніж оцінювалося раніше.

Досі невідома точна кількість загиблих і чиновники продовжують збирати інформацію. За словами представника агентства, найбільше людей пропало в районах Балароа і Петобо, які сильно постраждали.

У місті Палу, яке дуже сильно постраждало від стихійного лиха та інших містах з-під завалів продовжують витягувати тіла загиблих. При цьому шансів знайти живих вже практично не залишилося.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

"Це десятий день. Було б дивом знайти когось живим", - заявив керівник пошуково-рятувального агентства Індонезії Мухаммад Сиуаги.

Вже у четвер, 11 жовтня, в країні припинять пошукові операції. Про це заявили в агентстві з надзвичайних ситуацій.

Раніше повідомлялося, що на постраждалій частині острова Сулавесі місті Палу вже викопана величезна братська могила. Розмір ями, призначеної для поховання, має розміри 10 на 100 метрів. За словами місцевого командувача армією, перші похорони вже пройшли. В цій могилі захорони в тому числі 545 людей, тіла яких привезуть з однієї місцевої лікарні.

Нагадаємо, жертв цунамі в Індонезії поховають у величезній братській могилі. Жертвами стихії в Індонезії стали більше тисячі осіб.

Як повідомляв "Знай. ua", відразу три стихійні лиха атакували нещасний острів. Місцеві фахівці вважають, що виверження вулкана - це пряма реакція на землетрус.

"Знай. ua" писав, що в мережі показали, що залишилося від Індонезії.