Колишня королева краси Ауреа Васкез-Рихос, яка в минулому виграла конкурс Miss Puerto Rico Petite, виявилася вбивцею власного чоловіка. Як передає видання AsiaOne, злочин було скоєно ще в 2005 році.

Як зазначає видання, красуня у 2005 році одружилася з 32-річним мільйонером з Канади Адамом Анхангом, але через півроку шлюб став псуватися з причини регулярних скандалів на грунті грошей і невдоволення один одним. До речі, Адаму не подобалося, що дружина не бажає прийняти іудаїзм. Ауреа ж казала у відповідь, що чоловік їй зраджує.

В якийсь момент пара вирушила до сімейного психотерапевта, проте вже на п'ятому сеансі чоловік заговорив про розлучення. Як вважав Адам, знову вступити в шлюб вони зможуть тільки, коли дружина візьме його віру. Крім цього вони укладуть навіть шлюбний договір.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

В той же вечір Ауреа запросила чоловіка сходити на вечерю у центрі Сан-Хуана - найбільшого міста в Пуерто-Ріко. Після того, як пара вийшла із закладу, на чоловіка кинувся невідомий, який побив його, а потім завдав удари ножем. Від отриманих ран він помер.

Правоохоронці зуміли зловити вбивцю, який зізнався, що за скоєне Ауреа обіцяла дати йому три мільйони доларів. Грошей, до речі, він так і не побачив.

Уточнюється, що в разі розлучення жінці залишилися би вісім мільйонів доларів, але стан чоловіка був в три рази більше. Через це колишня королева прийняла рішення стати спадкоємицею його капіталу.

У 2008 році жінка, а також її сестра і коханець отримали звинувачення у змові з метою організації найманого вбивства. На той момент Ауреа вже втекла з країни і протягом декількох років ховалася в Італії. Через п'ять років її зуміли заарештувати в Мадриді, виманивши обманом. Передбачається, що вирок їй озвучать 31 січня 2019 року.

Уточнюється також, що до цього у в'язницю замість неї сів невинний, сама ж вона до арешту зуміла народити трьох дітей.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Саудівській Аравії знайшли на трасі ліжко з трупом чоловіка під ковдрою.

Також Знай.UA розповідав, що цілу банду вбивць і маніяків випустили на свободу.

Крім того, Знай.UA писав, що радикали відкрили полювання на "королев краси" за відверті фото.