Національна рада Швейцарії прийняв нові поправки до кримінального кодексу, згідно з якими дискримінація за гендерну ідентичность і сексуальну орієнтацію стане незаконною. За цією статтею можна отримати термін до трьох років позбавлення волі. Про це пише видання Dazed.

Ініціатива була проведена завдяки парламентарію Маттіасу Рейнарду, який більше п'яти років домагався посилення законів щодо переслідування гомосексуалістів і трансгендерів. Після того, як засідання було закінчено, Маттіас заявив, що його наступною метою стане легалізація одностатевих шлюбів та дозвіл на усиновлення дітей для гомосексуальних сімей.

"Гомофобія — це не особиста думка, а злочин. Кожен п'ятий гомосексуал намагався покінчити життя самогубством, половина спроб — у віці до 20 років. Ця перемога — ясний сигнал. Я вже отримав сотні відгуків", — висловився Рейнард.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Раніше повідомлялося, що десятки тисяч представниць прекрасної статі в Бразилії взяли участь в акціях протесту проти одного з основних кандидатів на посаду президента Жаїра Болсонару через його висловлювання, просочені гомофобією, і негативом на адресу жінок.

Гаслом протестів виявилася фраза Ele Nao – "Не він".

Як стало відомо після останніх соціологічних опитувань, саме Болсонару виявився лідером передвиборчих перегонів на пост глави держави, вибори якого мають відбутися вже через тиждень - 7 жовтня.

Військовий у минулому Болсонару, крім сексизму та гомофобії, знаменитий своїми праворадикальними поглядами.

Нагадаємо, вульгарне демонстрування свого "мачизму" у транспорті та інших громадських місцях вирішили зупинити в Петербурзі, до того ж вельми оригінальним чином.

Раніше Знай.ua повідомляв, знаменитості, які зізналися в своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Також Знай.ua писав, у Києві почастішали випадки нападу на представників ЛГБТ.