Екс-голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Олексій Пушков заявив, що розрив договору про "дружбу" між Україною і Росією не поширюється на так звані "ЛДНР".

Таку заяву депутат зробив при тому, що Путін особисто підписався від імені Росії під тим, що ніяких "ЛДНР" не існує, а ОРДЛО є невід'ємною частиною суверенної України.

Крім того, інтелектуал Пушков зазначив, що після розриву договору РФ якимось магічним чином звільняється від будь-яких зобов'язань по відношенню до територіальної цілісності України.

Таким чином російська сторона в особі Пушкова не враховує ні Гельсінський заключний акт, згідно з яким відбулося закріплення політичних і територіальних підсумків Другої світової війни, виклад принципів взаємовідносин між державами-учасниками, в тому числі принципу непорушності кордонів.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Олексій Пушков також "забув" про принципи міжнародного права і резолюціях ООН про агресії та окупації.

І це не перший раз, коли в мережі дивуються і сміються з-за дурних витівок і висловлювань представників влади РФ. Раніше повідомлялося, що користувачі соціальних мереж влаштували черговий тролінг президенту Росії Володимиру Путіну. І, як стало відомо, небезпідставно.

Приводом для глузувань стало відео з саміту СНД, який відбувся 28 вересня в столиці Таджикистану.

В ході офіційного заходу Путін показово читав книгу, тим самим висловлюючи повну байдужість до подій і виступаючих на заході.

Для пафосного "читання" він вибрав один з томів Олександра Пушкіна. Користувачі відразу ж прозвали Путіна "актором погорілого театру".

Нагадаємо, від дешевих понтів Путіна знудило навіть росіян. Поведінка глави РФ шокувало росіян.

Як повідомляв "Знай. ua", росіянин зробив кращий мем про політиків, і тут почалося.

"Знай. ua" писав, що “днровец” жорстко попустив Путіна на камеру.